Disainiajakiri
Disainiajakiri
Maja

VH Green

Maja Maja on nii tasapinnaliselt kui ka stereoskoopiliselt roheline, mis loob hea keskkonna nii elanikele kui ka linnale. PĂ€ikselises Aasia piirkonnas on Breeze Soleil selle rohelise kasutamisega vĂ€ga tĂ”hus mĂ”tteviis. Lisaks pĂ€ikesevarju funktsioonile suvel saab ka privaatsuse kaitse, tĂ€navamĂŒra vĂ€ltimise ja automaatse niisutamisega jahutatava efekti.

Kirik

Mary Help of Christian Church

Kirik Arvestades katoliku kogukonna laienemist ja turistide suurenemist Samui saarel Suratthanis. Kristliku kiriku vĂ€lisabi Maarja abi oli mĂ”eldud palvetavate kĂ€te, nurgatiibade ja PĂŒha Vaimu kiirte kombineeritud kujul. Siseruum, turvalisus nagu emaĂŒsas. Pika ja kitsa kerge tĂŒhimiku ja suure tĂŒhja soojustusega betoontiiva abil ehitati lĂ€bi valguse tĂŒhimiku kulgev vari, mis aja jooksul muutub, kuid sĂ€ilitab sisemuse mugavuse. Minimeerige loodusliku materjali sĂŒmboolne kaunistamine ja kasutamine palvetades alandlikult meelerahu.

Elumaja

Abstract House

Elumaja Elukohas on kasutatud tĂ€napĂ€evast esteetikat, sĂ€ilitades samal ajal keskse sisehoovi, mis kutsub esile traditsioonilise Kuveidi tava majade ehitamisel. Siin lubatakse elukohal tunnistada nii minevikku kui ka olevikku ilma kokkupĂ”rgeteta. Veefunktsioon peaukse astmetel pĂŒhib vĂ€ljapoole, maast laeni klaas aitab ruumid avatumana hoida, vĂ”imaldades kasutajatel vaevata liikuda vĂ€ljast ja seest, minevikust ja olevikust.

Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuani Köök II, mille söötmeks on vÔetud nii Sichuan Yingjingi mustad savinÔud kui ka metroo ehituses kaevandatud pinnasematerjalid, on traditsioonilise rahvakunsti tÀnapÀevasele eksperimendile rajatud eksperimentaalne restoran. Materjalide piirist lÀbi murdes ja uurides traditsioonilise rahvakunsti tÀnapÀevaseid vorme, ekstraheeris Infinity Mind Yingjingi musta savinÔu pÔletamise jÀrel kasutuselt kÔrvaldatud tihendid ja kasutas neid Chuani Köögi II peamiseks dekoratsioonielemendiks.

Kohvik

Hunters Roots

Kohvik Vastusena kaasaegse ja puhta esteetilisuse huvides loodi abstraktsel kujul kasutatud puidust puuviljakastidest inspireeritud interjöör. Korvid tĂ€idavad ruumid, luues ĂŒmbritseva, peaaegu koopataolise skulpturaalse vormi, kuid sellise, mis on toodetud lihtsatest ja sirgetest geomeetrilistest kujunditest. Tulemuseks on puhas ja kontrollitud ruumiline kogemus. Nutikas disain maksimeerib ka piiratud ruumi, muutes praktilise sisustuse dekoratiivseks. Tuled, kapid ja riiulid annavad oma panuse kujunduskontseptsiooni ja skulpturaalse visuaali juurde.

TeenindusbĂŒroo

Miyajima Insurance

TeenindusbĂŒroo Projekti idee on "ĂŒhendada kontor linnaga", kasutades Ă€ra keskkonda. Sait asub linnast ĂŒlevaate saamiseks. Selle saavutamiseks vĂ”etakse kasutusele tunnelikujuline ruum, mis lĂ€heb sissepÀÀsu vĂ€ravast kontoriruumi lĂ”puni. Lagede puitjoon ja must pilk, kuhu on paigaldatud tuled ja kliimaseadmed, rĂ”hutavad suunda linna poole.