Disainiajakiri
Disainiajakiri
Eraaed

Ryad

Eraaed VÀljakutse seisnes vana maamaja moderniseerimises ja selle muutmises rahu ja vaikuse maailmaks, töötades pÔhjalikult nii arhitektuuri kui ka maastiku alal. Fassaadi uuendati, sillutiste peal tehti tsiviilehitustöid ning ehitati bassein bassein ja tugiseinad, luues kaareteede, seinte ja piirdeaedade jaoks uued sepisepad. Aianduse, niisutamise ja veehoidla, aga ka vÀlkude, mööbli ja aksessuaaridega peeti samuti pÔhjalikku koostööd.

Kohvik Ja Restoran

Roble

Kohvik Ja Restoran Selle idee oli pĂ€rit USA praadidest ja suitsutuskodadest ning esimese etapi uurimisrĂŒhma tulemusel otsustas uurimisrĂŒhm kasutada tumedate vĂ€rvidega nagu must ja roheline puitu ja nahka koos kulla ja roosiga kuld vĂ”eti sooja ja kerge luksusvalgusega. Kujunduse iseloomustus on 6 suurt riputatavat lĂŒhtrit, mis koosnevad 1200 kĂ€sitsi valmistatud anodeeritud terasest. Nagu ka 9-meetrine baarilett, mida katab 275-sentimeetrine vihmavari, mis koosneb kaunitest ja erinevatest pudelitest, ilma et toe kataks baarileti.

Arhitektuuriline Teadus- Ja Arendustegevus

Technology Center

Arhitektuuriline Teadus- Ja Arendustegevus Tehnikakeskuse arhitektuurne projekt on juhiseks arhitektuuriansambli integreerimisel ĂŒmbritseva maastikuga, vaikse ja meeldiva ruumiga. See mÀÀratlev idee muudab ansambli humaniseeritud orientiiriks, mis on suunatud selles tegutsevate teadlaste vajalikule intellektuaalsele sukeldumisele, vĂ€ljendudes plastilises ja konstruktiivses kavatsuses. NĂ”gusate ja kumerate katuste silmatorkav ja integreeritud kujundus puudutab peaaegu rĂ”hutatud horisontaalseid jooni, mÀÀratledes nii arhitektuurikompleksi peamised omadused.

Sisekujundus

Gray and Gold

Sisekujundus Halli vĂ€rvi peetakse igavaks. Kuid tĂ€napĂ€eval on see vĂ€rv ĂŒks pealaest selliste stiilide nagu pööning, minimalism ja hi-tech. Hall on privaatsust, rahu ja puhkust eelistav vĂ€rv. Enamasti kutsub see ĂŒldiseks sisevĂ€rviks inimesi, kes töötavad koos inimestega vĂ”i tegelevad kognitiivsete nĂ”udmistega. Seinad, lagi, mööbel, kardinad ja pĂ”randad on hallid. Ainult halli toonid ja kĂŒllastus on erinevad. Kulda lisasid tĂ€iendavad detailid ja aksessuaarid. Seda rĂ”hutab pildiraam.

Maja

Santos

Maja Kasutades peamise konstruktiivse elemendina puitu, nihutab maja oma kahte taset sektsioonis, tekitades klaasitud katuse, et see integreeruks konteksti ja vĂ”imaldaks loodusliku valguse sisenemist. Kahekordse kĂ”rgusega ruum vĂ€ljendab seda seost esimese korruse, ĂŒlemise korruse ja maastiku vahel. Katuseakna kohal lendab metallist katus, mis kaitseb seda lÀÀnepĂ€ikese mĂ”ju eest ja taastab formaalselt mahu, kujundades looduskeskkonna visiooni. Programm on liigendatud avalike kasutusvĂ”imaluste leidmisega esimesel korrusel ja erakasutustel ĂŒlemisel korrusel.

Kaubanduslik Sisekujundus

KitKat

Kaubanduslik Sisekujundus Esitage kontseptsioon ja ĂŒldine kaubamĂ€rk uuenduslikul viisil kaupluse kujunduse kaudu, eriti Kanada turule ja Yorkdale'i klientuurile. Varasema hĂŒpikakna ja rahvusvaheliste asukohtade kogemuste kasutamine kogu kogemuse uuendamiseks ja ĂŒmbermĂ”testamiseks. Looge ĂŒlifunktsionaalne pood, mis sobiks hĂ€sti ka vĂ€ga tiheda liiklusega ja keeruka ruumi jaoks.