Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran

pleasure

Restoran Kunstielu elamise rõõm. Pikendamine ja jätkamine. Lagede ja põrandate laiendamise ning nende pideva kontuurlaine laienemise kaudu, mis läheb siin püsti või varjab seda, peegeldades toimejõudu, mis hõlmab elu tippe ja orgu. Kui kihiline õhkkond voolab ja morfiseerub, toimuvad kosmosepildis ilupildid. Kosmosekabiin peab olema sujuv ja läbipaistev, säilitades samal ajal erinevate sektsioonide vaheseinad. Ruumi leidliku paigutuse korral võib privaatsus olla olemas keset sektsiooni.

Elukoht

nature

Elukoht See kodu on mõeldud paarile. Naaske loodusesse. Inimesed tahavad rohkem välja jõuda, õues olla või lasta loodusel olla osa oma elust, võimaldada loodusel rikastada kodu sõnavara. Lase loodusel lihtsalt ringi liikuda ja järgige seda. Rikkalikud ja mitmekesised elemendid, mis näitavad, kuidas irdumine võib lisaks tihedale keerukusele eksisteerida, sarnaselt lillede mitmele küljele, mis lõpuks muutuvad pärast lõplikku valimist lõplikuks valikuks.

Büroopind

Samlee

Büroopind Ilma ulmeliste detailideta kujundas Samlee kontor lihtsa idamaise esteetika. See kontseptsioon sobib kiiresti areneva linnaga. Selles väga hästi töötavas infoühiskonnas tutvustab projekt linna, töö ja inimeste interaktiivseid suhteid - omamoodi aktiivsuse ja inertsuse tihedat seost; läbipaistev ülekate; läbitungimine tühi.

Üliõpilaste Ühiselamu

Koza Ipek Loft

Üliõpilaste Ühiselamu Koza Ipek Loft kujundas stuudio craft312 õpilaste külalistemaja ja noortekeskusena, mahutades 240 voodikohta 8000 m2 suurusel alal. Koza Ipek Lofti ehitamine viidi lõpule 2013. aasta mais. Üldiselt on külalistemaja sissepääs, juurdepääs noortekeskusele, restoran, konverentsiruum ja fuajee, õppesaalid, ruumid ja halduskontorid 12-korruselise hoone mitmekorruselistes osades, mis koosnevad innovaatilisest, kaasaegsest ja on kujundatud mugavad elamispinnad. Tuumikuruumides toad kahele inimesele vastavalt igale korrusele, kaks sektsiooni ja 24 inimese kasutuses.

Büroohoone

Jansen Campus

Büroohoone Hoone on silmatorkav silmatorkav lisand, mis ühendab tööstuspiirkonda ja vanalinna ning võtab selle kolmnurkse kuju Oberrieti traditsiooniliste viilkatustega. Projekt integreerib uuenduslikud tehnoloogiad, sisaldab uusi detaile ja materjale ning vastab rangetele Šveitsi Minergie säästva ehituse standarditele. Fassaad on plakeeritud tumedas, eelnevalt patineeritud perforeeritud Rheinzinki-võrgusilmas, mis kutsub esile lähiümbruse puitehitiste toonide tiheduse. Kohandatud tööruumid on avatud planeeringuga ja hoone geomeetria viilutab vaated Rheintalile.

Müügisalong

Segmentation

Müügisalong Kingade pehmeid jooni ei saa koha tõlgendamisel tähelepanuta jätta. Et esindada teist rühma elegantseid kingi, mis selles kohas välja paistavad, teise kihi lagi ja kaheksa eksklusiivse disainiga valgustuskomponent, loovad meeleolu, samal ajal aga tunnevad end selles kohas amorfse joonega.