Disainiajakiri
Disainiajakiri
Raamatupood, Kaubanduskeskus

Jiuwu Culture City , Shenyang

Raamatupood, Kaubanduskeskus Jato Design sai ĂŒlesandeks muuta traditsiooniline raamatupood dĂŒnaamiliseks ja mitmeotstarbeliseks ruumiks - olla mitte ainult kaubanduskeskus, vaid ka kultuurikeskus raamatust inspireeritud ĂŒrituste jaoks ja muuks. Keskpunkt on kangelasruum, kus kĂŒlastajad kolivad heledamate toonidega puidust sobivasse keskkonda, mida tĂ€iendavad dramaatilised kujundused. Laeval ripuvad laternataolised kookonid, trepid aga on ĂŒhisruumid, mis julgustavad kĂŒlastajaid astmetel istudes lobisema ja lugema.

Hotelli Sisekujundus

Stories Container

Hotelli Sisekujundus Konteiner veab lasti kohtadesse. Hotell pakub reisijatele puhkekohti. Mööduv puhkekoht on see, mis neil ĂŒhist. SellepĂ€rast kasutage hotelli mĂ”istena konteinerit. Hotell pole mitte ainult puhkekoht, vaid ka isiksusega ruum. Igas toas on oma vĂ€ljendus ja isikupĂ€ra. SeetĂ”ttu looge jĂ€rgmistena kaheksa erinevat sviiti: anduma, arenema, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey ja Ballerina. Stabiilne maja pole mitte ainult puhkepaik, vaid ka teie vaimu tarnejaam.

Kontori Sisekujundus

Yuli Design Studio

Kontori Sisekujundus TĂ€navatel on alati liiga palju rĂ€paseid vertikaalse, horisontaalse ja kĂŒlgmise suunatahvleid, mis blokeerivad tĂ”elise arhitektuurilise poole. See kutsub ĂŒles kaaluma, kuidas tahvleid uuesti mÀÀratleda, et parandada ja tĂ€iendada selliste vĂ€listingimustes kasutatavate dekoratiivesemete mĂ”ju. Sisekujunduspunktiks on eelmise paigutuse lagundamine. Tutvustatakse looduslikku valgustust. Loft on ehitatud kĂ”rgendatud ruumi jĂ€rgi. Seal, kus olid trepid, on muudetud. Treppide muutmine vĂ€hendab vertikaalsete liikumiste aega. See loob vanadest piiridest vĂ€lja uue vĂ”imaluse.

Juuksurisalong

Taipei Eros

Juuksurisalong Juuksurisalongid pĂ”hinevad musta, valge ja halli vĂ€rvi geomeetrial. JuukselĂ”ikamise ĆŸestid tĂ”lgitakse skulpturaalsete ĂŒksuste massiks. Kolmnurkne motiiv kujundab funktsionaalsed kuubikud ja tasapinnad laest pĂ”randani kuhjamise, lĂ”ikamise ja Ă”mblemise abil. Eraldusjoontesse sisseehitatud valgusvardad aitavad kaasa arvukate valgustusrihmade kasutamisele, toimides tĂ€iendava valgustusena, langetades samal ajal madalama lagi seisukorda. Need laienevad ja keerduvad suure peegli peegeldusega, liikudes vabalt tasapindade ja kolmemÔÔtmelisuse vahel.

Eraaed

Ryad

Eraaed VÀljakutse seisnes vana maamaja moderniseerimises ja selle muutmises rahu ja vaikuse maailmaks, töötades pÔhjalikult nii arhitektuuri kui ka maastiku alal. Fassaadi uuendati, sillutiste peal tehti tsiviilehitustöid ning ehitati bassein bassein ja tugiseinad, luues kaareteede, seinte ja piirdeaedade jaoks uued sepisepad. Aianduse, niisutamise ja veehoidla, aga ka vÀlkude, mööbli ja aksessuaaridega peeti samuti pÔhjalikku koostööd.

Kohvik Ja Restoran

Roble

Kohvik Ja Restoran Selle idee oli pĂ€rit USA praadidest ja suitsutuskodadest ning esimese etapi uurimisrĂŒhma tulemusel otsustas uurimisrĂŒhm kasutada tumedate vĂ€rvidega nagu must ja roheline puitu ja nahka koos kulla ja roosiga kuld vĂ”eti sooja ja kerge luksusvalgusega. Kujunduse iseloomustus on 6 suurt riputatavat lĂŒhtrit, mis koosnevad 1200 kĂ€sitsi valmistatud anodeeritud terasest. Nagu ka 9-meetrine baarilett, mida katab 275-sentimeetrine vihmavari, mis koosneb kaunitest ja erinevatest pudelitest, ilma et toe kataks baarileti.