Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hotelli Renoveerimine

Renovated Fisherman's House

Hotelli Renoveerimine Hotell SIXX asub Hayagi lahe Houhai külas Sanyas. Hiina lõunameri asub hotelli ees 10 meetri kaugusel ning Houhai on Hiinas tuntud kui surfarite paradiis. Arhitekt muutis originaalse kolmekorruselise hoone, mida on aastaid kohalikule kalurite perele teenitud, surfamisteemaliseks kuurorthotelliks, tugevdades vana konstruktsiooni ja uuendades siseruumi.

Nädalavahetuse Residents

Cliff House

Nädalavahetuse Residents See on vaade mägedele Taevajõe kaldal (jaapani keeles 'Tenkawa'). Raudbetoonist kuju on lihtne, kuue meetri pikkune toru. Toru teeäärne ots on vastukaalu ja ankurdatud sügavale maasse, nii et see ulatub kaldast horisontaalselt ja ripub vee kohal. Kujundus on lihtne, interjöör on avar ja jõeäärne tekk on avatud taevale, mägedele ja jõele. Teetasandist allapoole on tee äärest näha ainult salongi katus, nii et konstruktsioon ei blokeeri vaadet.

Raamatukogu Sisekujundus

Veranda on a Roof

Raamatukogu Sisekujundus Stuudiokursuse Kalpak Shah on kapitaalremondi teinud Lääne-Indias Pune katusekorteri ülemist taset, luues segu katuseaeda ümbritsevatest sise- ja väliruumidest. Kohaliku stuudio, mis asub ka Pune'is, eesmärk oli muuta kodu alakasutatud ülemine korrus alaks, mis sarnaneb traditsioonilise India kodu verandaga.

Hotell

Shang Ju

Hotell Looduse ja inimkonna ilu - City Resort Hoteli määratluse järgi - on selge, et see erineb kohalikest hotellidest. Koos kohaliku kultuuri ja elukommetega lisage külaliste tubadele elegantsi ja riimi ning pakkuge erinevaid elukogemusi. Puhkuse pingevaba ja range töö, mis on täis elegantsi, puhast ja pehmet elu. Paljastage meel varjav meeleseisund ja laske külalistel jalutada linna vaikuses.

Külalistemaja Sisekujundus

The MeetNi

Külalistemaja Sisekujundus Kujunduselementide osas ei pea see olema keeruline ega minimalistlik. Aluseks on hiina lihtne värv, kuid ruumi tühjaks jätmiseks kasutatakse tekstureeritud värvi, mis moodustab idamaise kunstilise kontseptsiooni kooskõlas moodsa esteetikaga. Moodne humanistlik kodusisustus ja traditsiooniliste ajalooliste lugudega kaunistused näivad olevat iidsed ja kosmoses voolavad kaasaegsed dialoogid, mis sisaldavad rahulikult iidset võlu.

Hotelli Sisekujundus

New Beacon

Hotelli Sisekujundus Ruum on konteiner. Kujundaja infundeerib sellesse emotsiooni ja ruumi elemente. Kombineerituna kosmose Noumenoni omadustega, viib disainer kosmose marsruudi paigutuse abil järelduse emotsioonidest järjestuseni ja moodustab siis tervikliku loo. Inimese emotsioonid sadestuvad ja sublimeeritakse kogemuste kaudu loomulikult. See kasutab tänapäevaseid tehnikaid iidse linna kultuuri metafoorimiseks ja näitab tuhandeid aastaid esteetilist tarkust. Kujundus räägib pealtvaatajana aeglaselt sellest, kuidas linn toidab tänapäevast inimelu oma kontekstiga.