Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hiina Restoran

Pekin Kaku

Hiina Restoran Pekin-kaku restorani uus renoveerimine pakub Pekingi stiilis restorani stilistilist tĂ”lgendamist, lĂŒkates tagasi traditsioonilise rikkaliku dekoratiivse kujunduse lihtsustavama arhitektoonika kasuks. Laes on punane aurora, mis on loodud 80 meetri pikkuste nöörkardinate abil, seinad on töödeldud traditsioonilistest tumedatest Shanghai tellistest. Hiina aastatuhande kultuuripĂ€randi kultuurielemendid, sealhulgas Terracotta sĂ”dalased, punane jĂ€nes ja hiina keraamika, tĂ”steti esile minimalistlikul vĂ€ljapanekul, pakkudes kontrastset lĂ€henemisviisi dekoratiivsetele elementidele.

Jaapani Restoran

Moritomi

Jaapani Restoran Jaapani kööki pakkuva restorani Moritomi kolimine maailmapĂ€randi kĂ”rval asuvasse Himeji lossi uurib olulisuse, kuju ja traditsioonilise arhitektuuritĂ”lgenduse seoseid. Uues ruumis ĂŒritatakse reprodutseerida lossikivide kindlusmustrit erinevatest materjalidest, sealhulgas töötlemata ja poleeritud kivid, musta oksiidiga kaetud teras ja tatamivaibad. VĂ€ikestest vaiguga kaetud kruusadest valmistatud pĂ”rand kujutab lossi vallikraavi. Kaks vĂ€rvi, valge ja must, voolab vĂ€ljast nagu vesi ja ĂŒletades puidust vĂ”rega kaunistatud sissepÀÀsuukse, saali.

Perekonna Elukoht

Sleeve House

Perekonna Elukoht Selle tĂ”eliselt ainulaadse kodu kujundas silmapaistev arhitekt ja teadlane Adam Dayem ning see vĂ”itis hiljuti Ameerika arhitektide USA aasta hoone konkursil teise koha. 3-BR / 2,5-vannine kodu asub avatud, veerevatel niitudel sellises keskkonnas, mis pakub privaatsust, aga ka dramaatilist vaadet orgu ja mĂ€gedele. Nii mĂ”istatuslik kui see on praktiline, on struktuur kujutatud skemaatiliselt kahe ristuva varrukakujulise mahuna. SÀÀstvalt hangitud söestunud puitfassaad annab majale kareda, ilmastiku tekstuuri, Hudsoni oru vanade kĂŒĂŒnide tĂ€napĂ€evase tĂ”lgendamise.

Kunstiruum

Surely

Kunstiruum See on kunsti-, vabaaja- ja jaekaubandus - kĂ”ik ĂŒhes ruumis. Alates arhitektuurist, mis on riigiga töötav rĂ”ivaste konksu kĂ”rvaltehas. Kogu hoone sĂ€ilitab seina laigulise tekstuuri, kuna ruumi kihiline tekstuur loob vĂ€lisest erineva kontrasti, loob ka ruumielamuse. Loobuge kĂ”vast kaunistustest liiga palju, nĂ€itamiseks kasutati mĂ”nda pehmet kaunistust, mis tekitas lÔÔgastava tunde. Kontrastsus loomise ja varajases staadiumis on paindlikum kosmose jĂ€tkusuutlikuks arenguks tulevikus.

MĂŒĂŒgikeskus

Shuimolanting

MĂŒĂŒgikeskus Selle juhtumi hiina stiil vĂ”tab turul turule tumeda kohvipunase jahvatatud kivi ja pĂ”randaakna loomuliku valgustuse tooriku, moodustades kontrasti valguse ja varju, virtuaalse ja reaalse vahel. Virtuaalsed ja alumiiniumist puitvĂ”red, vase maaliga lootoselehe tĂŒkid veega maalilises kohas ja hiina tĂ€hemĂ€rgistruktuuri paigalduskunst puhkealal on "tindi orhidee kohtu" punkt; juhtum. EelkĂ”ige uute rĂ”ugete materjalide kasutamine, tavalises esiletĂ”stmises on erakordne, kuid vĂ€hendab ka leidlikult pinna kulusid.

Vannitubade MĂŒĂŒgisalong

Agape

Vannitubade MĂŒĂŒgisalong Tavalisest nĂ€itusepinnast eristamiseks mÀÀratleme selle ruumi taustana, mis vĂ”ib rĂ”hutada kauba ilu. Selle mÀÀratluse jĂ€rgi tahame luua ajaetapi, kus kaup saaks iseeneslikult sĂ€rada. Samuti loome ajatelje iga toote kuvamiseks, mis selles ruumis oli valmistatud erinevast ajast.