Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kosmeetikapakendid

Clive

Kosmeetikapakendid Clive kosmeetikapakendite kontseptsioon sĂŒndis teistsuguseks. Jonathan ei soovinud lihtsalt luua tavaliste toodetega veel ĂŒhte kosmeetikabrĂ€ndi. Otsustanud uurida rohkem tundlikkust ja pisut rohkem, kui ta isikliku hoolduse osas usub, tegeleb ta ĂŒhe peamise eesmĂ€rgiga. Keha ja vaimu tasakaal. Havai inspireeritud disainilahendus, troopiliste lehtede kombinatsioon, mere tonaalsus ja pakendite kombatav kogemus pakuvad lÔÔgastuse ja rahu tunnet. See kombinatsioon vĂ”imaldab selle koha kogemusi disainile tuua.

Kontseptsiooniraamat Ja Plakat

PLANTS TRADE

Kontseptsiooniraamat Ja Plakat TAIMAKAUBANDUS on botaaniliste isendite uuendusliku ja kunstilise vormi sari, mis töötati vĂ€lja Ă”ppematerjalide asemel inimeste ja looduse paremate suhete loomiseks. Taimekaubanduse kontseptsiooni raamat valmis selleks, et aidata teil sellest loomingulisest tootest paremini aru saada. Raamat, mis on kujundatud tĂ€pselt tootega samas mÔÔdus, sisaldab lisaks loodusfotodele ka looduse elutarkusest inspireeritud ainulaadset graafikat. Huvitavam on see, et graafika trĂŒkitakse hoolikalt kĂ”rgtrĂŒkis, nii et iga pildi vĂ€rv ja tekstuur varieeruksid tĂ€pselt nagu looduslikud taimed.

Plakat

Cells

Plakat 19. juulil 2017 ehitas PIY vÀikese hoone Melbourne'is, Austraalias. See on 761 komponendist koosnev vÀike loss ja nad nimetasid seda "Rakkudeks". SÔlmed on konstrueeritud kÀsitsi keeratava keerme ja sirge lÔngana, mis on kokku vÔetud kui "Ida-tenon". West Mortise ". Leiate nende tooteid, sealhulgas muutuvad riiulid, Ôppe- ja kingaraamid jms., Mis kÔik on lagundatud ja uuesti organismiks kokku pandud. Ja siis tunnete nende soovi vabalt kasvada.

Tee

Seven Tea House

Tee Teehalli brÀnd, vÔttes tee vabalt ja rahulikult imetleva ja laialivalguva kujutise, tee valmistamise kontseptsioon, tugev vÔi nÔrk, kujunedes ettearvamatult teemaalingute elemendiks tee maitsmise ajal. Tee tindina vÔtmise ja pastapliiatsina kasutamise juhuslik vÔlu, visandades teesaali pere laienevat meelt koos maastikuga. Algne pakendikujundus edastab hubase atmosfÀÀri, vÀljendades meeldivat elu tee ÀÀres.

BrÀndi Reklaam

Project Yellow

BrĂ€ndi Reklaam Projekt Kollane on terviklik kunstiprojekt, mis konstrueerib visuaalse kontseptsiooni KĂ”ik on kollane. VĂ”tmevisiooni kohaselt tehakse erinevates linnades suuri vĂ€livĂ€ljapanekuid ning samal ajal valmib terve rida kultuuri- ja loomingulisi tuletisi. Visuaalse IP-na on Project Yellowil köitev visuaalne pilt ja energiline vĂ€rviskeem, et moodustada ĂŒhtne vĂ”tmevisioon, mis muudab inimesed unustamatuks. See on ainulaadne disainiprojekt, mis sobib suuremahuliseks veebis ja mujal reklaamimiseks ning visuaalsete tuletiste saamiseks.

Visuaalne Ip-Disain

Project Yellow

Visuaalne Ip-Disain Projekt Kollane on terviklik kunstiprojekt, mis konstrueerib visuaalse kontseptsiooni KĂ”ik on kollane. VĂ”tmevisiooni kohaselt tehakse erinevates linnades suuri vĂ€livĂ€ljapanekuid ning samal ajal valmib terve rida kultuuri- ja loomingulisi tuletisi. Visuaalse IP-na on Project Yellowil köitev visuaalne pilt ja energiline vĂ€rviskeem, et moodustada ĂŒhtne vĂ”tmevisioon, mis muudab inimesed unustamatuks. See on ainulaadne disainiprojekt, mis sobib suuremahuliseks veebis ja mujal reklaamimiseks ning visuaalsete tuletiste saamiseks.