Disainiajakiri
Disainiajakiri
Veini Etikett

Guapos

Veini Etikett Kujunduse eesmärk on sulandumine moodsa disaini ja põhjamaiste kunstisuundumuste vahel, kujutades veini päritoluriiki. Iga lõigatud serv tähistab viinamarjaistanduse kasvu kõrgust ja viinamarjasordi vastavat värvi. Kui kõik pudelid on joondatud sirgelt, moodustab see Portugali põhjaosa - piirkonna, mis seda veini sünnitab - maastiku kuju.

Vana Lossi Restaureerimine

Timeless

Vana Lossi Restaureerimine Omanik ostis Šotimaal Crawfordtoni maja 2013. aasta aprillis, püüdes taastada Šotimaa iidse aadli algset maitset ja ühilduda tänapäevase eluga. Muinaslinnuse omadused ja ajaloolised leiukohad on säilitatud originaalse maitsega. Erinevate sajandite kujunduse esteetika ja piirkondlik kultuur põrkuvad samas ruumis kunstiliste sädemetega.

Fotod Ajakirja Kaane Jaoks

TimeFlies

Fotod Ajakirja Kaane Jaoks Peamine idee oli eristuda traditsiooniliste kliendiajakirjade massist. Esiteks ebatavalise katte abil. Lennuettevõtte Nordica lennufirma ajakirja TimeFlies esikaanel on Eesti kaasaegne kujundus ja ajakirja pealkiri iga numbri kaanel on käsikirjaline teose autor. Ajakirja kaasaegne ja minimalistlik kujundus annab ilma täiendavate sõnadeta edasi uue lennufirma loovust, Eesti looduse atraktiivsust ja noorte Eesti disainerite edu.

Sotsiaalmeedia Digitaalsed Retseptid

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sotsiaalmeedia Digitaalsed Retseptid Unilever Food Solutions tegi elanikkokkale Heidi Heckmannile (Kaplinna piirkondlik peakokk) ülesandeks luua Robertsons Spice Range'i abil 11 ainulaadset vürtsisegude retsepti. Kampaania “Meie teekond, teie avastus” raames oli idee luua nende koostisosade abil lõbusas Facebooki kampaanias ainulaadseid pilte ja kujundusi. Igal nädalal postitati peakokk Heidi ainulaadsed vürtsisegud meediumirikkateks Facebooki lõuendipostideks. Kõik need retseptid on saadaval ka iPadi allalaadimiseks UFS.com-i veebisaidilt.

Kunstiinstallatsiooni Kujundus

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstiinstallatsiooni Kujundus Jaapani tantsu installatsiooni kavand. Jaapanlased on juba vanast ajast värve värvinud, et püha asju väljendada. Samuti on püha sügavust esindava asjana kasutatud paberi kuhjamist ruudukujuliste siluetidega. Nakamura Kazunobu kujundas ruumi, mis muudab atmosfääri, vahetudes erinevate värvidega, mille motiiviks on selline ruudukujuline "kuhjamine". Õhus lendavad paneelid, mis asuvad tantsijate kohal, katavad taeva lavaruumi kohal ja kujutavad ruumi läbivat valguse väljanägemist, mida ilma paneelideta näha pole.

Kookide Kinkepakendid

Marais

Kookide Kinkepakendid Kookide kinkepakendid (finantseerija). Pildil on 15 koogi suurune kast (kaks oktaavi). Tavaliselt rivistavad kinkekarbid kõik koogid kenasti kokku. Nende üksikult pakitud kookide karbid on aga erinevad. nad vähendasid kulusid, keskendudes ainult ühele kujundusele, ja kasutades kõiki kuut pinda, suutsid nad taastada igat tüüpi klaviatuuri. Seda disaini kasutades saavad nad luua mis tahes suurusega klaviatuuri, alates väikestest klaviatuuridest kuni 88-klahviliste täispillideni ja isegi suuremateni. Näiteks ühe oktaavi 13-st võtmest kasutavad nad 8 kooki. Ja 88 klahviga klaver oleks 52 koogist kinkekarp.