Disainiajakiri
Disainiajakiri
BrÀndi Disain

Queen

BrÀndi Disain Laiendatud kujundus pÔhineb kuninganna ja malelaua kontseptsioonil. Kahe vÀrvi - musta ja kuldse - kujunduse eesmÀrk on edastada kÔrgklassi tunnet ja muuta visuaalset pilti. Lisaks tootes endas kasutatavatele metalli- ja kuldjoontele on stseeni element konstrueeritud male sÔja sÔjamulje tasaarvestamiseks ning lavavalgustuse koordineerimisel kasutame sÔja suitsu ja valgust.

Skulptuur

Atgbeyond

Skulptuur Xi'an asub Suure Siiditee alguspunktis. Kunsti loomingulises uurimisprotsessis ĂŒhendavad nad Xi'an W hotellibrĂ€ndi kaasaegse olemuse, Xi'ani erilise ajaloo ja kultuuri ning Tangi dĂŒnastia imelised kunstilood. Popist ja grafiti kunstist saab W hotelli kunstiline vĂ€ljendus, millel oli sĂŒgav mĂ”ju.

Sadama KaubamÀrgi Muutmine

Hak Hi Kong

Sadama KaubamĂ€rgi Muutmine Yong-An kalasadama CI sĂŒsteemi taastamiseks kasutatakse ettepanekus kolme kontseptsiooni. Esimene neist on uus logo, mis loob konkreetse visuaalse materjali, mis on vĂ€lja toodud Hakka kogukonna kultuurilistest iseĂ€rasustest. JĂ€rgmine samm on meelelahutuskogemuse uuesti uurimine, seejĂ€rel looge kaks maskoti tegelast, kes esindavad, ja laske neil ilmuda uutesse vaatamisvÀÀrsustesse, et turisti sadamasse suunata. Viimane, kuid mitte vĂ€hem oluline - ĂŒheksa plaadi hööveldamine, mis on ĂŒmbritsetud meelelahutuslike tegevuste ja maitsvate köökidega.

NĂ€itusekujundus

Tape Art

NĂ€itusekujundus 2019. aastal tekitas Taipeid visuaalne pidu joontest, vĂ€rvipaladest ja fluorestsentsist. See oli FunDesign.tv ja Tape That Collective'i korraldatud kunstinĂ€itus Tape That. Kaheksas lindikunsti installatsioonis esitati mitmesuguseid ebaharilike ideede ja tehnikatega projekte, kus eksponeeriti ĂŒle 40 lindimaali koos videotega kunstnike varasematest töödest. Samuti lisasid nad sĂ€ravaid helisid ja valgust, et muuta sĂŒndmus ĂŒmbritsevast kunstimiljööks ning nende poolt kasutatud materjalide hulka kuulusid riidelindid, kanalilindid, paberilindid, pakendilugid, plastlindid ja fooliumid.

Installatsioonikunst On Kunsti

Inorganic Mineral

Installatsioonikunst On Kunsti Inspireerituna sĂŒgavatest looduse ja tunnetest arhitekti vastu, keskendub Lee Chi ainulaadsete botaanilise kunsti installatsioonide loomisele. Kunsti olemuse ĂŒle mĂ”tiskledes ja loomingulisi tehnikaid uurides muudab Lee elusĂŒndmused formaliseeritud teosteks. Selle tööseeria eesmĂ€rk on uurida materjalide olemust ja kuidas materjale saab rekonstrueerida esteetilise sĂŒsteemi ja uue vaatenurga abil. Lee usub ka, et taimede ja muude kunstlike materjalide ĂŒmberdefineerimine ja rekonstrueerimine vĂ”ib muuta loodusmaastiku inimestele emotsionaalseks.

EttevĂ”tte ÜmberbrĂ€ndimine

Astra Make-up

EttevĂ”tte ÜmberbrĂ€ndimine BrĂ€ndi jĂ”ud seisneb mitte ainult selle vĂ”imes ja visioonis, vaid ka kommunikatsioonis. Kergelt kasutatav kataloog, mis on tĂ€idetud tugeva tootefotograafiaga; tarbijatele orienteeritud ja atraktiivne veebisait, mis pakub sidusteenuseid ja ĂŒlevaadet brĂ€nditoodetest. Samuti arendasime brĂ€ndi sensatsiooni kujutamisel visuaalset keelt koos fotograafia moestiili ja vĂ€rske suhtlusliiniga sotsiaalmeedias, loome dialoogi ettevĂ”tte ja tarbija vahel.