Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pakend

Winetime Seafood

Pakend Winetime Seafood sarja pakendikujundus peaks nĂ€itama toote vĂ€rskust ja usaldusvÀÀrsust, see peaks konkurentidest soodsalt erinema, olema harmooniline ja arusaadav. Kasutatavad vĂ€rvid (sinine, valge ja oranĆŸ) loovad kontrasti, rĂ”hutavad olulisi elemente ja kajastavad brĂ€ndi positsioneerimist. VĂ€lja töötatud ainulaadne kontseptsioon eristab sarja teistest tootjatest. Visuaalse teabe strateegia vĂ”imaldas tuvastada sarja tootevaliku ning illustratsioonide kasutamine fotode asemel muutis pakendi huvitavamaks.

Pakendikujundus

Milk Baobab Baby Skin Care

Pakendikujundus See on inspireeritud peamisest koostisosast piimast. PiimapakenditĂŒĂŒbi ainulaadne pakendikujundus kajastab toote omadusi ja on mĂ”eldud olema tuttav isegi esmakordsetele tarbijatele. Lisaks sellele kasutatakse polĂŒetĂŒleenist (PE) ja kummist (EVA) valmistatud materjali ning pastellvĂ€rvi pehmeid omadusi rĂ”hutamaks, et see on Ă”rn toode nĂ”rga nahaga lastele. Ema ja beebi turvalisuse tagamiseks kantakse ĂŒmar kuju nurgale.

Reklaamikampaania

Feira do Alvarinho

Reklaamikampaania Feira do Alvarinho on iga-aastane veinipidu, mis toimub Portugalis Moncaos. Ürituse edastamiseks loodi iidne ja vĂ€ljamĂ”eldud kuningriik. Oma nime ja tsivilisatsiooniga Alvarinho Kuningriik, mis on nimetatud seetĂ”ttu, et Moncaot tuntakse Alvarinho veini hĂ€llina, sai inspiratsiooni Moncao tegelikust ajaloost, paikadest, ikoonidest ja legendidest. Selle projekti suurim vĂ€ljakutse oli viia territooriumi tegelik lugu tegelaskuju sisse.

Visuaalse Identiteedi Kujundus

ODTU Sanat 20

Visuaalse Identiteedi Kujundus LĂ€his-Ida tehnikaĂŒlikooli igal aastal toimuva kunstifestivali ODTU Sanat 20. tegevusaastaks oli taotlus ĂŒles ehitada visuaalne keel, et tuua esile festivali jĂ€rgnev 20 aastat. Nagu taotletud, rĂ”hutati festivali 20. aastat, lĂ€henedes sellele nagu paljastunud kaetud teosele. Sama vĂ€rvi kihtide varjud, mis moodustavad numbrid 2 ja 0, lĂ”id 3D-illusiooni. See illusioon annab kergendustunde ja numbrid nĂ€evad vĂ€lja nagu sulanud taustaks. Erksad vĂ€rvivalikud loovad peene kontrasti lainelise 20 vaikusega.

Viski Malbec Puit

La Orden del Libertador

Viski Malbec Puit Proovides ĂŒhendada eraldiseisvaid elemente, mis viitavad toote nimele, tugevdab kujundus pakutavat sĂ”numit. See edastab pĂ”neva ja intrigeeriva pildi. Tiibasid ilmuva vĂ€ljakutsuva kondoomi illustratsioon tĂ€histab sĂŒmmeetrilise ja sugestiivse medaliga konjugeeritud vabadustunnet, lisades taustpildile kujuteldava maastiku, mis toob luule kujunduse, genereerides ideaalse kombinatsiooni soovitud sĂ”numi edastamiseks. Kaine vĂ€rvipalett annab sellele eksklusiivsed omadused ja tĂŒpograafiline kasutus jÀÀb traditsiooniliseks ja ajalooliseks tooteks.

Kanepi Infundeeritud Pillid

Secret Tarts

Kanepi Infundeeritud Pillid Secret Tarps pakend on valmistatud niinimetatud moderniseeritud retro / vintage stiilis, kus on tunda vana kooli mĂ€rkmeid, nii et meister-proviisori puudutuse ootamine hoiab klienti esmapilgul ja hiljem, samal ajal kui peamiste kujunduselementide ĂŒksikasjalik vaatlus on kodeeritud holistlik struktuur, mis kannab edasi peamist turunduspunkti: selle toote on vĂ€lja töötanud proviisori kĂ€sitöönduslik ettevĂ”te ja selle sees on kĂ€sitsi valmistatud apteekri salajane retsept.