Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elamu

House of Tubes

Elamu Projekt kujutab endast kahe 70-ndate mahajäetud hoone ühtesulamist praeguse ajastu hoonega ning neid ühendavaks elemendiks on bassein. Tegemist on projektiga, millel on kaks peamist kasutusotstarvet: 1. elukoht 5-liikmelisele perele, 2. kunstimuuseum, millel on laiad alad ja kõrged seinad, mis mahutavad rohkem kui 300 inimest. Kujundus kopeerib tagumise mäe kuju, mis on linna ikooniline mägi. Projektis on kasutatud ainult 3 heledate toonidega viimistlust, et ruumid paistaksid läbi loomuliku valguse, mis projitseerub seintele, põrandatele ja lagedele.

Projekti nimi : House of Tubes, Disainerite nimi : Enrique Leal, Kliendi nimi : Enrique Leal.

House of Tubes Elamu

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.