Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mööbel, Mis Muudab,

Ludovico

Mööbel, Mis Muudab, Ruumi kokkuhoid on üsna originaalne - kaks tooli on sahtli sisse peidetud. Põhimööbli sisse paigutatuna ei saa te aru, et sahtlid näivad tegelikult olevat kaks eraldi tooli. Teil võib olla ka laud, mida saab kasutada põhikonstruktsioonist väljaviimisel lauana. Põhikonstruktsioon koosneb neljast sahtlist ja vahetult ülemise sahtli kohal olevast sahtlist, milles saate hoida palju asju. Peamine selle mööbli materjal, beign eucaliptus fingerjoint, on keskkonnasõbralik, uskumatult vastupidav, kõva ja väga tugeva visuaalse välimusega.

Projekti nimi : Ludovico, Disainerite nimi : Claudio Sibille, Kliendi nimi : Sibille.

Ludovico Mööbel, Mis Muudab,

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.