Disainiajakiri
Disainiajakiri
Led-Kohtvalgusti

Stratas.02

Led-Kohtvalgusti Rööbaste paigaldamiseks mõeldud LED-kohtvalgusti, mis on mõeldud spetsiaalselt Xicato XSM Artist Series LED-moodulile (oma klassi parim värvilahendus LED). Ideaalne kunstiteoste ja siseruumide valgustamiseks, puhas esteetiline ja kompaktne suurus. Stratas.02 tarnitakse standardvarustuses kolme vahetatava helkuriga (täpp 20 medium, keskmine 40˚, üleujutus 60˚) ja kärgstruktuuri pimestamisvastase helitugevusega.

Projekti nimi : Stratas.02, Disainerite nimi : Christian Schneider-Moll, Kliendi nimi : .

Stratas.02 Led-Kohtvalgusti

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.