Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mantel Stend

Lande

Mantel Stend Coat Stand oli disain nagu väga dekoratiivne ja funktsionaalne kontoriskulptuur, kunsti ja funktsiooni suland. Kompositsioon arvati olevat esteetiline vorm, et kaunistada kontoriruume ja kaitsta tänapäeva kõige ikoonilisemat ettevõtte rõivast Blazer. Lõpptulemus on väga energiline ja keerukas tükk. Tootmise ja jaemüügi osas oli tükk disain kerge, tugev ja massiliselt toodetav.

Projekti nimi : Lande, Disainerite nimi : Fabrizio Constanza, Kliendi nimi : fabrizio Constanza.

Lande Mantel Stend

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.