Disainiajakiri
Disainiajakiri
Müügisalong

From The Nature

Müügisalong Koht, mis esindab loodust ja mis seisab vastu sellele, et inimene tarbiks enda olemasolu. Selle koha peal väljub betoonist tekstuuriga naturaalne puit määrdunud betoonist ja tõuseb sinise laeni, mis sümboliseerib taevat nurgas. Tõusev ümbritseb koha nagu võrk ja justkui peaks vastu ennast puudutama. See idee kattub müügisaalis kuvatavate vabaajajalatsite loogikaga. Seintel kasutatud eksklusiivsed visuaalsed kujundused tähendavad looduse saastamist. Läbipaistva epoksiidi paksus on 4 mm ja see katab maismaad, nii et see simuleerib intensiivset veekihti.

Projekti nimi : From The Nature, Disainerite nimi : Ayhan Güneri, Kliendi nimi : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Müügisalong

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.