Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tehnoloogiapank

Absa

Tehnoloogiapank allen internationalil paluti arendada innovaatiline laboratooriumiharu Clearwater Mall-is Johannesburgis. ABSA soovis kasutada haru katselaborina uuenduslike toodete ja protsesside väljatöötamiseks enne nende levitamist kogu võrgus. Uus haru „Lab” keskendub prototüüpide tehnoloogiale, et luua klientidele interaktiivsem keskkond ja katsetada uusi panganduse viise. Luues erinevaid kliendireise eksklusiivse panganduse, jaekonsultantide ja tiheda liiklusega tehingupanganduse jaoks, suutsime pakkuda kliendikesksemat harukontseptsiooni.

Projekti nimi : Absa, Disainerite nimi : Allen International, Kliendi nimi : allen international.

Absa Tehnoloogiapank

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.