Disainiajakiri
Disainiajakiri
Rocker And Slide

2-in-1 Slide to Rocker

Rocker And Slide 2-in-1 Slide to Rocker muudab hõlpsalt klahvist libisemiseks, pakkudes kahte lõbusat mängimisviisi. Liugrežiimis on tekstureeritud astmeid ja kindla käepidemega käepidemeid ning õrnalt kaldus 32-tollist (81 cm) libistajat algajatele; klahvirežiimis tagavad eriti lai alus ja kindla käepidemega käepidemed rokkimise ajal turvalisuse. See toode on ideaalne nii sise- kui ka välistingimustes kasutamiseks. Mõõdud: libisemine: 33,3 "D x 19,7" L x 20,4 "K (85D x 50 W x 52 H cm) Kepp: 32" D x 19,7 "W x 20,4" H (81 D x 50 W x 52H cm) Sobib vanuses 1,5–3 aastat.

Projekti nimi : 2-in-1 Slide to Rocker, Disainerite nimi : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Kliendi nimi : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Rocker And Slide

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.