Disainiajakiri
Disainiajakiri
Soengu Kujundus Ja Kontseptsioon

Hairchitecture

Soengu Kujundus Ja Kontseptsioon HAIRCHITECTURE tuleneb juuksuri - Gijo ja arhitektide rühma - FAHR 021.3 vahelisest assotsiatsioonist. Euroopa kultuuripealinna 2012. aasta Guimaraes motiveerituna pakuvad nad välja idee ühendada kaks loovat metoodikat, Arhitektuur ja Soeng. Brutalistliku arhitektuuriteemaga on tulemuseks hämmastav uus soeng, mis tähistab muutumist juuksed absoluutses ühenduses arhitektuuriliste struktuuridega. Esitatud tulemused on julge ja eksperimentaalse iseloomuga ning tugeva tänapäevase tõlgendusega. Meeskonnatöö ja osavus olid üliolulised, et muuta nägu tavaliseks juuksed.

Projekti nimi : Hairchitecture, Disainerite nimi : FAHR 021.3, Kliendi nimi : Redken Portugal.

Hairchitecture Soengu Kujundus Ja Kontseptsioon

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.