Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kombineeritud Lukukott

The Colored Lock Bag

Kombineeritud Lukukott 'Lukk' on värviline kombinatsioonlukk. Inimesed saavad koti avada mitte ainult numbritega, vaid värviliste vastetega. Neid moeaksessuaare kasutatakse kottide jaoks. Valmistada saab erinevaid kottide väliskujundusi ja inimesed saavad neid kotte tuvastada värvilise kombinatsioonluku allkirjaga. Kasutajad teevad üksikisikute kohandamiseks ise oma värviparooli. Selle projekti õnnestumiseks kasutati palju meetodeid valmistamismeetodeid, nagu õhu punastamine, naha töötlemine, värvikiht jne. Otsene disainer ja valmistaja on Jiwon, Shin.

Projekti nimi : The Colored Lock Bag, Disainerite nimi : jiwon, Shin., Kliendi nimi : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Kombineeritud Lukukott

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.