Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kombineeritud Lukukott

The Colored Lock Bag

Kombineeritud Lukukott 'Lukk' on värviline kombinatsioonlukk. Inimesed saavad koti avada mitte ainult numbritega, vaid värviliste vastetega. Neid moeaksessuaare kasutatakse kottide jaoks. Valmistada saab erinevaid kottide väliskujundusi ja inimesed saavad neid kotte tuvastada värvilise kombinatsioonluku allkirjaga. Kasutajad teevad üksikisikute kohandamiseks ise oma värviparooli. Selle projekti õnnestumiseks kasutati palju meetodeid valmistamismeetodeid, nagu õhu punastamine, naha töötlemine, värvikiht jne. Otsene disainer ja valmistaja on Jiwon, Shin.

Projekti nimi : The Colored Lock Bag, Disainerite nimi : jiwon, Shin., Kliendi nimi : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Kombineeritud Lukukott

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.