Disainiajakiri
Disainiajakiri
Vannitoamööbel

Soluzione

Vannitoamööbel Soluzione vannitoamööblikollektsioon on välja töötatud idee järgi luua innovaatilisi ja šikkaid lahendusi, mis muudaksid elu lihtsamaks, rahulikumaks ja ehitaksid vannituba isikupäraga. Vannitoakapid, mis on saadaval kolmes erinevas suuruses koos sahtlite ja kapiukste valikuga, on vannitoa esteetilisemaks muutmiseks ühendatud anumavalamutega. Valikuline poolringiga rätikuriiulimoodul on uuenduslik lähenemine rätikute hoidmisele ja riputamisele. Valge ja antratsiitvärvi lakiga saadaval olev Soluzione kollektsioon loodab pakkuda uuenduslikke vannitoalahendusi.

Projekti nimi : Soluzione, Disainerite nimi : Isvea Eurasia, Kliendi nimi : ISVEA.

Soluzione Vannitoamööbel

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.