Disainiajakiri
Disainiajakiri
Analoogkell On Juveeli

Kaari

Analoogkell On Juveeli See disain põhineb tavapärasel 24-tunnisel analoogmehhanismil (poole kiirusega tunnikäsi). Sellel konstruktsioonil on kaks kaarekujulist stantsi. Nende kaudu on näha pöörete tund ja minut. Tunnitunnid (kettad) jagunevad kahte erinevat värvi segmenti, mis pöörlemisel näitavad AM- või PM-aega sõltuvalt värvist, mis hakkab silma. Minuti käsi on nähtav suurema raadiuse kaare kaudu ja see määrab, milline minuti pilu vastab 0–30 minuti skaaladele (asub kaare sisemisel raadiusel) ja 30–60 minuti pilule (asub välisraadiusel).

Projekti nimi : Kaari, Disainerite nimi : Azahara Morales Vera, Kliendi nimi : Azahara Morales Vera.

Kaari Analoogkell On Juveeli

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.