Disainiajakiri
Disainiajakiri
Õhtusöögi Komplekti Kapp

Baan

Õhtusöögi Komplekti Kapp "baan" on teatud tüüpi kapp, mis on spetsiaalselt loodud õhtusöögi jaoks. See on ainulaadne välimus ja tugevus on narratiiv, mis on funktsioonilt seotud. Kapisüsteemidel on mitu eristavat omadust. Kapi erinevaid funktsioone ja funktsioone, mida üksteisest eraldab, nagu söögiriistade sisustus ja karpide kott, tähistavad kamin ja korsten. Veelgi enam, veiniklaase esindab lühter ja riiuliriiulit sümboliseerib trepp. Narratiivsetel ideedel on majas neli peamist komponenti.

Projekti nimi : Baan, Disainerite nimi : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Kliendi nimi : Partly Cloudy Studio.

Baan Õhtusöögi Komplekti Kapp

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.