Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ribalaud

Par 789232

Ribalaud Baaritabel Par 789232 oli inspireeritud orgaanilistest kujunduspõhimõtetest ja olemusest, ribalaua kujundus loodi parameetrilise algoritmiga, kasutades vormi loomise seemneks numbrit 789232, seetõttu on kujunduse nimi Par 789232. Üldiselt on see moodne disain ainulaadse vormi ja kujuga, mis sobib nii kaubanduslikuks kui ka koduseks kasutamiseks.

Projekti nimi : Par 789232, Disainerite nimi : Ivan Mickewicz, Kliendi nimi : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Ribalaud

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.