Disainiajakiri
Disainiajakiri
Multifunktsionaalne KĂ€ru

Km31

Multifunktsionaalne KĂ€ru Patrick Sarran lĂ”i Km31 restoranide suureks kasutuseks. Peamine kitsendus oli multifunktsionaalsus. Seda kĂ€ru saab kasutada ĂŒhe laua serveerimiseks eraldi vĂ”i koos teistega Rootsi lauas serveerimiseks. Disainer kavandas liigendatud Krioni ĂŒlaosa, mis oli paigaldatud samale ratastega alusele, mille ta oli kavandanud paljude kĂ€rude jaoks, nĂ€iteks KEZA, hiljem Kvin, taimetee aed ja Kali, koos nimetatud K-seeriaks. Krioni kĂ”vadus vĂ”imaldas valida tĂ€ieliku kerge viimistluse koos luksusliku ehitise jaoks vajaliku vastupidavusega.

Automaatne Kohvimasin

F11

Automaatne Kohvimasin Lihtsad ja elegantsed, puhtad jooned ja kvaliteetsed materjalide viimistlus muudavad F11 disainilahenduse sobivaks professionaalseks ja koduseks keskkonnaks. TĂ€isvĂ€rvilist 7 "puutetundlikku ekraani on ÀÀrmiselt lihtne kasutada ja intuitiivne. F11 on" ĂŒhe nupuvajutusega "masin, kus saate kiireks valimiseks kohandada oma eelistatud jooke. Tipptunniga toimetulemiseks on saadaval laiendatud oamahuti, veemahuti ja jahutuskonteiner. Patenteeritud pruulimisseade vĂ”ib pakkuda survestatud espressot vĂ”i survestamata tavalist kohvi ning aroomi tagavad keraamilised lamedad labad.

Turvaseade

G2 Face Recognition

Turvaseade materjalide kĂ”rge kvaliteet ja disaini lihtsus muudavad selle turvanĂ€ituse tuvastamise seadme vĂ€ljamĂ”eldud, stiilseks ja vastupidavaks. Seespool arenenud tehnoloogiat, et muuta see maailma kiireimaks ja vĂ€ga tĂ€pseks, ei saa keegi selle algoritmi petta. Veekindel, atmosfÀÀri valgustatud toode tagakĂŒljel, et luua ĂŒmbritseva meeleolu ka kĂ”ige kĂŒlmemates kontorites. Kompaktne suurus vĂ”imaldab seda paigaldada peaaegu kĂ”ikjale ja kuju vĂ”imaldab seda horisontaalselt vĂ”i vertikaalselt paigutada.

Arenev Mööbel

dotdotdot.frame

Arenev Mööbel Kodud kasvavad vĂ€iksemaks, seetĂ”ttu vajavad nad mitmekĂŒlgset kerget mööblit. Dotdotdot.Frame on esimene mobiilne kohandatav mööblisĂŒsteem turul. TĂ”husa ja kompaktse raami saab seina kĂŒlge kinnitada vĂ”i sellele toetuda, et seda oleks lihtne kodus ĂŒmber paigutada. Ja selle kohandatavus tuleneb 96 august ja laienevast lisavarustusest, mis nendesse kinnitatakse. Kasutage ĂŒhte vĂ”i ĂŒhendage mitu sĂŒsteemi vastavalt vajadusele - seal on lĂ”pmatu kombinatsioon.

RinglussevĂ”etav JÀÀtmete SorteerimissĂŒsteem

Spider Bin

RinglussevĂ”etav JÀÀtmete SorteerimissĂŒsteem Spider bin on universaalne ja ökonoomne lahendus taaskasutatavate materjalide sorteerimiseks. RĂŒhm hĂŒpikaknaid luuakse koju, kontorisse vĂ”i Ă”ue. Ühel esemel on kaks pĂ”hiosa: raam ja kott. Seda saab hĂ”lpsalt ĂŒhest kohast teise teisaldada, seda on mugav transportida ja hoida, kuna see vĂ”ib olla tasane, kui seda ei kasutata. Ostjad tellivad Ă€mblikprĂŒgi veebist, kus nad saavad vastavalt vajadusele valida suuruse, Ă€mblikuvĂ”rgu prĂŒgikastide arvu ja koti tĂŒĂŒbi.

JÀÀvorm

Icy Galaxy

JÀÀvorm Loodus on alati olnud disainerite ĂŒks olulisemaid inspiratsiooniallikaid. Idee jĂ”udis disainerite mĂ”ttesse, uurides Milk Way Galaxy ruumi ja pilti. Selle disaini kĂ”ige olulisem aspekt oli ainulaadse vormi loomine. Paljud turul olevad disainilahendused keskenduvad kĂ”ige selgema jÀÀ tegemisele, kuid selles esitatud kujunduses keskendusid disainerid tahtlikult mineraalide vormidele, kui vesi muutub jÀÀks, et olla selgemini, et disainerid muutsid loodusliku defekti ilusaks efektiks. See kujundus loob spiraalse sfÀÀrilise vormi.