Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ümberkujundav Rattaparkla

Smartstreets-Cycleparkℱ

Ümberkujundav Rattaparkla Smartstreets-Cyclepark on mitmekĂŒlgne, sujuvamaks muudetud jalgratta parkimisvĂ”imalus kahele jalgrattale, mis sobib mĂ”ne minutiga, et vĂ”imaldada jalgratta parkimisvĂ”imaluste kiiret parandamist kogu linnapiirkonnas, lisamata tĂ€navapildile rĂ€mpsust. Seadmed aitavad vĂ€hendada jalgrattavargusi ja neid saab paigaldada ka kĂ”ige kitsamatele tĂ€navatele, vabastades olemasolevast infrastruktuurist uue vÀÀrtuse. Roostevabast terasest valmistatud seadmed vĂ”ivad olla RAL-i vĂ€rviga sobitatud ja kaubamĂ€rgiga kohalikele omavalitsustele vĂ”i sponsoritele. Seda saab kasutada ka jalgrattamarsruutide tuvastamiseks. Seda saab ĂŒmber konfigureerida, et see sobiks mis tahes suuruse vĂ”i stiili veeruga.

Trepp

U Step

Trepp U-astme trepp moodustatakse kahe erineva mÔÔtmega u-kujulise ruudukujulise profiilitĂŒki omavahel pĂ”imimisega. Nii muutub trepp isemajandavaks, kui mÔÔtmed ei ĂŒleta lĂ€ve. Nende tĂŒkkide eelnev ettevalmistamine pakub monteerimismugavust. Ka nende sirgete tĂŒkkide pakendamine ja transport on lihtsustatud.

Trepp

UVine

Trepp UV-spiraalsed trepid moodustatakse U- ja V-kujuliste karbiprofiilide vahelduval ĂŒhendamisel. Nii muutub trepp isemajandavaks, kuna see ei vaja keskpunkti ega perimeetri tuge. TĂ€nu modulaarsele ja mitmekĂŒlgsele struktuurile on disain hĂ”lbus kogu tootmise, pakendamise, transportimise ja paigaldamise ajal.

Puidust E-Bike

wooden ebike

Puidust E-Bike Berliini ettevĂ”te Aceteam lĂ”i esimese puidust e-jalgratta, ĂŒlesandeks oli see keskkonnasĂ”bralikult ehitada. PĂ€deva koostööpartneri otsing Ă”nnestus Eberswalde ĂŒlikooli sÀÀstva arengu puiduteaduse ja tehnoloogia teaduskonnaga. Matthias Broda idee sai teoks, ĂŒhendades CNC tehnoloogia ja teadmised puitmaterjalist, sĂŒndis puidust E-Bike.

Lauavalgusti

Moon

Lauavalgusti See tuli mĂ€ngib aktiivset rolli, saates inimesi tööruumist hommikust Ă”htuni. See oli loodud inimeste töökeskkonda silmas pidades. Juhtme saab ĂŒhendada sĂŒlearvuti vĂ”i toitepangaga. Kuu kuju tehti roostevabast raamist tehtud maastikupildilt tĂ”usva ikoonina kolm neljandikku ringist. Kuu pinnamuster tuletab meelde maandumisjuhendit kosmoseprojektis. Seade nĂ€eb vĂ€lja nagu skulptuur pĂ€evavalguses ja valguseade, mis lohutab öösel pingelist tööd.

Valgus

Louvre

Valgus Louvre'i valgus on Kreeka suvisest pĂ€ikesevalgusest inspireeritud interaktiivne laualamp, mis pÀÀseb hĂ”lpsalt suletud aknaluukide kaudu lĂ€bi Louvresi. See koosneb 20 rĂ”ngast, 6 korgist ja 14 pleksiklaasist, mis muudavad jĂ€rjekorda mĂ€ngulisel viisil, et muuta valguse hajumine, maht ja lĂ”plik esteetika vastavalt kasutajate eelistustele ja vajadustele. Valgus lĂ€bib materjali ja pĂ”hjustab selle hajumist, seetĂ”ttu ei teki varje iseenesest ega selle ĂŒmbritsevatele pindadele. Erineva kĂ”rgusega rĂ”ngad annavad vĂ”imaluse lĂ”pututeks kombinatsioonideks, ohutuks kohandamiseks ja tĂ€ielikuks valguse juhtimiseks.