Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mitme Ühikuga Korpus

Best in Black

Mitme Ühikuga Korpus Best in Black on projekt, mille eesmĂ€rk on luua uut tĂŒĂŒpi elamu. Korterite sisekujundus kujutab Mehhiko arhitektuurile vastavat tööstusdisainilahendust, valitud materjalid pakuvad avalikes kohtades imetlust ja korterite sooja ilmet, mis on vastupidiselt puhta ja kaine fassaadiga. Neli fassaadi on selgelt inspireeritud Tetrise mĂ€ngukujude juhuslikust paigutusest, mis moodustavad hoone seinad ja aknad, luues valgustatud atmosfÀÀri, mis loob kasutajale mugavuse.

Luksuslik HĂŒbriidklaver

Exxeo

Luksuslik HĂŒbriidklaver EXXEO on elegantne hĂŒbriidklaver kaasaegsetes ruumides. Selle ainulaadne kuju kehastab helilainete kolmemÔÔtmelist sulandumist. Kliendid saavad oma klaverit tĂ€ielikult kohandada, et see sobiks selle ĂŒmbrusega dekoratiivkunstiteosena. See kĂ”rgtehnoloogiline klaver on valmistatud eksootilistest materjalidest, nĂ€iteks sĂŒsinikkiust, esmaklassilisest mootorsĂ”idukite nahast ja kosmoses kasutatavast alumiiniumist. TĂ€iendatud heliplaadi kĂ”larisĂŒsteem; taasloob klaverite laia dĂŒnaamilist vahemikku lĂ€bi 200-vatise, 9-kĂ”larilise helisĂŒsteemi. See on spetsiaalselt sisseehitatud aku, mis vĂ”imaldab klaveril tĂ€ita ĂŒhe laadimisega kuni 20 tundi.

MĂŒĂŒk Maja

Zhonghe Kechuang

MĂŒĂŒk Maja See projekt taotleb materjali, tehnoloogia ja ruumi sĂŒgavust ja tĂ€psust ning rĂ”hutab funktsiooni, struktuuri ja vormi terviklikkust. Valgustusefekti ja uute materjalide kombinatsiooni kaudu parimateks esteetilisteks elementideks saavutatakse eesrindliku disaini eesmĂ€rk, et anda inimestele piiramatu vĂ”imalus tehnoloogia unistamiseks.

Elumaja

Casa Lupita

Elumaja Casa Lupita avaldab austust Mehhiko ja selle ajalooliste linnaosade Merida klassikalisele kolooniaarhitektuurile. See projekt hÔlmas muinsuskaitsealaks peetava kasaona restaureerimist, samuti arhitektuuri-, sise-, mööbli- ja maastiku kujundust. Projekti kontseptuaalne eeldus on koloniaal- ja tÀnapÀevase arhitektuuri kÔrvutamine.

Cifi SÔÔrik Lasteaed

CIFI Donut

Cifi SÔÔrik Lasteaed CIFI sÔÔrik lasteaed on ĂŒhendatud elamukogukonnaga. Praktilisust ja ilu lĂ”imiva koolieelse lastehariduse tegevuskoha loomiseks ĂŒritatakse ĂŒhendada mĂŒĂŒgipind haridusruumiga. KolmemÔÔtmelisi ruume ĂŒhendava rĂ”ngaskonstruktsiooni kaudu on hoone ja maastik harmooniliselt integreeritud, moodustades tegevuskoha, mis on tĂ€is lĂ”busat ja hariduslikku tĂ€htsust.

Vedelik

GuJingGong

Vedelik Inimeste esitatud kultuurilood on esitatud pakendil ja draakoni joomise mustrid on hoolikalt joonistatud. Draakonit austatakse Hiinas ja see sĂŒmboliseerib heatahtlikkust. Joonisel tuleb Draakon vĂ€lja jooma. Kuna see meelitab veini, hĂ”ljub see veinipudeli ĂŒmber, lisades traditsioonilisi elemente nagu Xiangyun, palee, mĂ€gi ja jĂ”gi, mis kinnitab legendi Gujingi austusaja veini kohta. PĂ€rast kasti avamist tuleb kiht kaardipaberit illustratsioonidega, et karbil oleks pĂ€rast avamist ĂŒldine ekraaniefekt.