Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor LÀhtudes avatuse ja kaubamÀrgi pÔhjaliku uurimise teemast, uuris disaini ja lÔi visuaalse laiendatavuse ja brÀndiloo visuaalse integratsiooni planeediga kui peamise loomingulise elemendiga. Plaan lahendas uute visuaalsete mÔtetega jÀrgmised kolm probleemi: Ruumi avatuse ja funktsioonide tasakaal; Ruumi funktsionaalsete alade jagunemine ja kombinatsioon; PÔhilise ruumilise stiili korrektsus ja muutus.

Veebisait

Travel

Veebisait Kujundus kasutas minimalistlikku stiili, et mitte koormata kasutajakogemust tarbetu teabega. Reisitööstuses on vĂ€ga keeruline kasutada ka minimalistlikku stiili, kuna paralleelselt lihtsa ja selge kujundusega peab kasutaja saama tĂ€ielikku teavet oma reisi kohta ja seda pole lihtne ĂŒhendada.

Kohvitass Ja Alustass

WithDelight

Kohvitass Ja Alustass Hammustatud suurusega magusate maiuspalade serveerimine kohvi kĂŒljel on osa paljudest erinevatest kultuuridest, kuna on tavaks serveerida tassi kohvi TĂŒrgi maitsega TĂŒrgis, biscotti Itaalias, churros Hispaanias ja kuupĂ€evi Araabias. Tavalistel alustassidel libisevad need toidukorrad siiski kuuma kohvitassi poole ja kleepuvad vĂ”i muutuvad kohvireostusest mĂ€rjaks. Selle vĂ€ltimiseks on sellel kohvitopil spetsiaalsete pesadega alustass, mis hoiab kohvi kohtlemisel. Kuna kohv on ĂŒks olulisemaid kuumaid jooke, on kohvi joomise kogemuse kvaliteedi parandamine igapĂ€evaelus oluline.

BrÀnding Ja Pakendamine

Leman Jewelry

BrĂ€nding Ja Pakendamine Leman Jewelry uue identiteedi visuaalne lahendus oli tĂ€iesti uus sĂŒsteem, et paljastada luksus, peen ja samas siiski keerukas ning minimaalne tunne. Uus logo, mis on inspireeritud Lemani tööprotsessist, nende haute couture'i disainiteenusest, meisterdades kĂ”ik tĂ€he- vĂ”i sĂ€delussĂŒmbolit ĂŒmbritsevad rombikujundid, luues keeruka sĂŒmboli ja kajastades ka teemandi sĂ€ravat mĂ”ju. PĂ€rast tootmist valmistati kĂ”ik tagatismaterjalid koos kvaliteetsete detailidega, et rĂ”hutada ja rikastada kĂ”igi uute brĂ€ndi visuaalelementide luksust.

NĂ€itus

LuYu

NÀitus Kunst mÔjutab elu ja elu toob kunsti pÔhjaliku kajastamise ja tÔlgendamise. Kunsti ja elu vaheline kaugus vÔib olla igapÀevane pendelrong. Kui sööte iga sööki hoolikalt, saate oma elu muuta kunstiks. Kujundaja looming on ka kunst, mis on toodetud tema enda mÔtetega. Tehnika on tööriist ja vÀljend on tulemus. Ainult mÔtetega tehakse tÔesti hÀid tegusid.

Elamu Fuajee Ja Salong

Light Music

Elamu Fuajee Ja Salong Kerge muusika, elamu fuajee ja salongikujunduse jaoks soovisid Armand Graham ja Aaron Yassin New Yorgis asuvast A + A Stuudiost ĂŒhendada ruumi jazzist Adams Morgani dĂŒnaamilise naabruskonnaga Washingtonis, kus ööelu ja muusikastseen punk rocki juurde minek ja elektroonika on alati olnud kesksel kohal. See on nende loominguline inspiratsioon; tulemuseks on ainulaadne ruum, milles on ĂŒhendatud tipptasemel digitaalsed valmimismeetodid traditsiooniliste kĂ€sitöötehnikatega, et luua ĂŒmbritsev maailm, millel on oma pulss ja rĂŒtm ning mis avaldab austust DC erksal originaalmuusikal.

PĂ€eva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

MÔnikord vajate tÔeliselt suurepÀraste disainilahenduste loomiseks vÀga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga pÀev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.