Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kaasaskantav Bluetooth Kõlar

Black Box

Kaasaskantav Bluetooth Kõlar See on kaasaskantav Bluetooth-kõlar. See on kerge ja väike ning sellel on emotsionaalne vorm. Kujundasin Black Boxi kõlarivormi, lihtsustades lainete kuju. Stereoheli kuulamiseks on sellel kaks kõlarit, vasak ja parem. Ka need kaks kõlarit on mõlemad lainekuju osa. Üks on positiivse laine kuju ja üks negatiivse laine kuju. kasutamise jaoks saab see seade ühendada paari teiste elektrooniliste seadmetega, näiteks mobiili ja arvutiga, Bluetoothi abil ja ta mängib heli. Samuti on sellel aku jagamine. Kaks kõlarit kokku pannes ilmub lauale must kast, kui seda ei kasutata.

Müügikeskus

Ad Jinli

Müügikeskus Selle projektiga on renoveeritud linna krundil olevad vanad hooned ja see annab hoonetele uue funktsionaalse missiooni uute funktsionaalsete nõuete täitmiseks. Disainerid proovivad juhtida inimesi aktsepteerima tänapäevast stiili neljatasandilises linnas alates fassaadide ümberkujundamisest kuni sisekujunduse kujundamiseni, et tagada projekti teostamise terviklikkus.

Kaasaskantav Kõlar

Seda

Kaasaskantav Kõlar Seda on luuretehnoloogia baasi funktsionaalne seade. Keskel olev pliiatsihoidja on ruumi korraldaja. Ka digitaalsed funktsioonid, näiteks USB-port ja Bluetooth-ühendus, muudavad seda koduse ala kaasaskantava mängija ja kõlarina. Väliskorpusesse sisseehitatud valgusriba töötab lauavalgustina. Samuti muudab luksusliku pilkupüüdev välimus selle, et atraktiivseid kodutarbeid saaks kasutada sisekujunduses. Samuti on Seda üks olulisemaid tunnuseid ruumi paremaks kasutamiseks.

Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor Lähtudes avatuse ja kaubamärgi põhjaliku uurimise teemast, uuris disaini ja lõi visuaalse laiendatavuse ja brändiloo visuaalse integratsiooni planeediga kui peamise loomingulise elemendiga. Plaan lahendas uute visuaalsete mõtetega järgmised kolm probleemi: Ruumi avatuse ja funktsioonide tasakaal; Ruumi funktsionaalsete alade jagunemine ja kombinatsioon; Põhilise ruumilise stiili korrektsus ja muutus.

Veebisait

Travel

Veebisait Kujundus kasutas minimalistlikku stiili, et mitte koormata kasutajakogemust tarbetu teabega. Reisitööstuses on väga keeruline kasutada ka minimalistlikku stiili, kuna paralleelselt lihtsa ja selge kujundusega peab kasutaja saama täielikku teavet oma reisi kohta ja seda pole lihtne ühendada.

Kohvitass Ja Alustass

WithDelight

Kohvitass Ja Alustass Hammustatud suurusega magusate maiuspalade serveerimine kohvi küljel on osa paljudest erinevatest kultuuridest, kuna on tavaks serveerida tassi kohvi Türgi maitsega Türgis, biscotti Itaalias, churros Hispaanias ja kuupäevi Araabias. Tavalistel alustassidel libisevad need toidukorrad siiski kuuma kohvitassi poole ja kleepuvad või muutuvad kohvireostusest märjaks. Selle vältimiseks on sellel kohvitopil spetsiaalsete pesadega alustass, mis hoiab kohvi kohtlemisel. Kuna kohv on üks olulisemaid kuumaid jooke, on kohvi joomise kogemuse kvaliteedi parandamine igapäevaelus oluline.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.