Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvilaud

Cube

Kohvilaud Kujundus on inspireeritud Golden Ratio ja Mangiarotti geomeetrilistest skulptuuridest. Vorm on interaktiivne, pakkudes kasutajale erinevaid kombinatsioone. Kujundus koosneb neljast erineva suurusega diivanilauast ja kuubiku ümber vooderdatud puhvist, mis on valguselement. Kujunduse elemendid on kasutaja vajaduste rahuldamiseks multifunktsionaalsed. Toode on toodetud Coriani materjalist ja vineerist.

Järi

Ydin

Järi Ydini tabureti saab tänu lihtsale blokeerimissüsteemile ise paigaldada ilma spetsiaalseid tööriistu kasutamata. 4 identset jalga ei asetata mingis kindlas järjekorras ja nurgakivina toimiv betoonistmik hoiab kõik paigas. Jalad on valmistatud treppide tootjalt pärit vanarauaga, traditsiooniliste puidutöötlemismeetodite abil hõlpsasti töödeldavad ja lõpuks õlitatud. Iste on lihtsalt valatud vastupidavast kiududega armeeritud UHP betoonist. Ainult 5 lahtivõetavat osa, mis tuleb lahtiselt pakkida ja valmis lõpptarbijale saata, on veel üks jätkusuutlikkuse argument.

Jahutatud Juustukäru

Coq

Jahutatud Juustukäru Patrick Sarran lõi Coqi juustukäru 2012. aastal. Selle veeretava eseme veidrus erutab söögikohtade uudishimu, kuid ärge eksige, see on eeskätt töövahend. See saavutatakse stiliseeritud lakitud pöögistruktuuri abil, mille ülaosas on silindriline punane lakitud laik, mille saab küljele riputada, et paljastada laagerdunud juustude valik. Kasutades käepidet vankri liigutamiseks, kasti avamiseks, tahvli välja libistamiseks, et tekiks plaadile ruumi, selle plaadi pööramisel juustuosade lõikamiseks võib kelner muuta protsessi väikeseks etenduskunsti tükiks.

Jahutatud Kõrbekäru

Sweet Kit

Jahutatud Kõrbekäru See restoranides magustoitude serveerimiseks mõeldud mobiilne vitriin loodi 2016. aastal ja see on K-sarja uusim teos. Sweet-Kit disain vastab elegantsi, juhitavuse, helitugevuse ja läbipaistvuse nõuetele. Avamismehhanism põhineb rõngal, mis pöörleb ümber akrüülklaasist ketta. Kaks vormitud pöögist rõngast on nii pöörderajad kui ka käepidemed vitriini avamiseks ja käru liigutamiseks restorani ümber. Need integreeritud funktsioonid aitavad teenuse areenil paika panna ja esiletoodud tooteid esile tõsta.

Kuuma Joogi Teenus Värskete Taimedega

Herbal Tea Garden

Kuuma Joogi Teenus Värskete Taimedega Patrick Sarran lõi taimetee aia ainulaadse objektina Hong Kongi mandariini orientaalile 2014. aastal. Toitlustusjuht soovis vankrit, millel ta saaks teetseremoonia läbi viia. See disain kasutab uuesti koode, mille on välja töötanud Patrick Sarran oma K-seeria kärudes, sealhulgas juustukäru KEZA ja multifunktsionaalset käru Km31, mida mõjutab Hiina maastikumaal.

Šampanjakäru

BOQ

Šampanjakäru BOQ on jäävannikäru šampanja serveerimiseks vastuvõttudel. See on valmistatud puidust, metallist, vaigust ja klaasist. Ümmargune sümmeetria korraldab objektid ja materjalid disaini lahutamatu osana. Tüüpilised flöödid paigutatakse korolasse, pea alla, valge vaigualuse alla, tolmu ja põrutuste eest kaitstult. Peaaegu lilleline kompositsioon kutsub külalisi üles moodustama ringi, et maitsta väärtuslikku jooki. Kuid esiteks on see kelnerile tõhus lavavarustus.