Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kommipakend

5 Principles

Kommipakend 5 põhimõtet on naljakate ja ebatavaliste kommide pakendite sari, millel on vääna. See tuleneb kaasaegsest popkultuurist endast, peamiselt Interneti popkultuurist ja Interneti-meemidest. Igas pakendikujunduses on lihtne äratuntav tegelane, kellega inimesed saavad suhestuda (lihaseline mees, kass, armukesed ja nii edasi), ning seeria 5 lühikest inspireerivat või naljakat tsitaati tema kohta (siit ka nimi - 5 põhimõtet). Paljudes tsitaatides on ka popkultuurilisi viiteid. See on tootmises lihtne, kuid visuaalselt ainulaadne pakend ja seda on sarjana lihtne laiendada

Logo

N&E Audio

Logo N&E logo ümberkujunduse käigus tähistavad N, E asutajate Nelsoni ja Edisoni nime. Nii integreeris ta N & E ja helilaine kujundid uue logo loomiseks. Käsitööna valmistatud HiFi on Hongkongis ainulaadne ja professionaalne teenuste pakkuja. Ta eeldas, et esitleb tipptasemel professionaalset kaubamärki ja loob selle valdkonna jaoks väga asjakohase. Ta loodab, et inimesed saavad seda vaadates aru, mida logo tähendas. Cloris ütles, et logo loomise väljakutse seisneb selles, kuidas lihtsustada N ja E tähemärkide äratundmist ilma liiga keerulist graafikat kasutamata.

Veebisait

Upstox

Veebisait Upstox, RKSV tütarettevõte, on varem veebipõhine aktsiate kauplemise platvorm. Kauplejatele ja võhikutele mõeldud eristuvad tooted on koos Upstoxi vabakaubanduse õppeplatvormiga üks tugevamaid USP-sid. Lollypopi ateljees kujundati kogu strateegia ja bränd kontseptsiooni käigus. Põhjalikud konkurendid, kasutajad ja turu-uuringud aitasid pakkuda lahendusi, mis lõid veebisaidile diskreetse identiteedi. Kujundused tehti interaktiivseteks ja intuitiivseteks, kasutades kohandatud illustratsioone, animatsioone ja ikoone, mis aitasid murda andmepõhise veebisaidi monotoonsust.

Veebirakendus

Batchly

Veebirakendus Pakkimata SaaS-põhine platvorm võimaldab Amazoni veebiteenuste (AWS) klientidel oma kulusid vähendada. Toote veebirakenduse kujundus on ainulaadne ja ahvatlev, kuna see võimaldab kasutajal täita erinevaid funktsioone ühest kohast ilma lehelt lahkumata ning kaalub ka kõigi administraatoritele oluliste andmete linnulennult kuvamist. Tähelepanu on pööratud ka toote tutvustamisele oma veebisaidi kaudu ja selle eesmärk on suhelda oma USP-ga esimese 5 sekundi jooksul ise. Siin kasutatud värvid on erksad ning ikoonid ja illustratsioonid aitavad veebisaidi interaktiivseks muuta.

Auhinnaesitus

Awards show

Auhinnaesitus See pidulik lava kujundati ainulaadse väljanägemisega ja see nõudis paindlikkust muusikaetenduse ja mitmete erinevate auhindade esitluste esitamiseks. Komplekti tükid olid selle paindlikkuse suurendamiseks sisemiselt valgustatud ja hõlmasid komplekti osana lendavaid elemente, mida show ajal lennutati. See oli mittetulundusühingu esitlus ja iga-aastane auhinnatseremoonia.

Pudel

North Sea Spirits

Pudel Põhjamere kangete pudelite disain on inspireeritud Syltti ainulaadsest olemusest ning hõlmab selle keskkonna puhtust ja selgust. Erinevalt teistest pudelitest on Põhjamere spirtsid täielikult kaetud ühevärvilise pinnakattega. Logo sisaldab Stranddisteli, ainult Kampenis / Syltis asuvat lille. Kõiki 6 maitset iseloomustab üks konkreetne värv, samas kui 4 segujoogi sisu on pudeli värviga identne. Pinnakate tagab pehme ja sooja käsitua ning kaal lisab väärtustaju.