Disainiajakiri
Disainiajakiri
KĂĽlalislahkuskompleks

Serenity Suites

Külalislahkuskompleks Serenity Suites asub Sithonia asulas Nikitis Kreekas Chalkidikis. Kompleks koosneb kolmest üksusest, kahekümne sviidiga ja basseiniga. Hooneüksused tähistavad ruumilise horisondi sügavat kuju, pakkudes samal ajal optimaalseid vaateid mere poole. Ujumisbassein on majutuse ja avalike mugavuste vahel. Külalislahkuskompleks on piirkonnas maamärk kui ekstravertne kest, millel on sisemised omadused.

Uv-Sterilisaator

Sun Waves

Uv-Sterilisaator SunWaves on sterilisaator, mis suudab hävitada mikroobid, hallitusseened, bakterid ja viirused vaid 8 sekundiga. Mõeldud selliste pindade, nagu kohvitassid või alustassid, bakterikoormuse lagundamiseks. SunWaves leiutati COVID-19 aasta rasket olukorda silmas pidades, et aidata teil nautida sellist žesti nagu kohvikus ohutu tee joomine. Seda saab kasutada nii professionaalses kui ka koduses keskkonnas, sest lihtsa liigutusega steriliseerub see väga lühikese ajaga läbi UV-C valguse, millel on pikk kasutusiga ja minimaalne hooldus, aidates ühtlasi vähendada ühekordselt kasutatavat materjali.

Auhind

Nagrada

Auhind See disain on loodud selleks, et aidata kaasa elu normaliseerumisele isolatsiooni ajal ja luua online-turniiride võitjatele eriauhind. Auhinna kujundus kujutab endast etturi muutumist kuningannaks, kui tunnustust mängija edusammudele males. Auhind koosneb kahest lamedast figuurist, kuningannast ja etturist, mis torgatakse üksteise sisse kitsaste pilude tõttu, mis moodustavad ühtse tassi. Auhinnakujundus on tänu roostevabale terasele vastupidav ja seda on mugav võitjale postiga transportida.

Riidepuu

Linap

Riidepuu See elegantne riidepuu pakub lahendusi mõnele suurimale probleemile – kitsa kraega riiete sisestamise raskus, aluspesu riputamise raskus ja vastupidavus. Disaini inspiratsiooni andis kirjaklamber, mis on pidev ja vastupidav ning lõplik vormimine ja materjali valik tulenes just nende probleemide lahendustest. Tulemuseks on suurepärane toode, mis hõlbustab lõppkasutaja igapäevaelu ja ühtlasi ka tore butiikpoe aksessuaar.

Mobiilimängude Ekraanikaitse

Game Shield

Mobiilimängude Ekraanikaitse Monifilmi Game Shield on 9H karastatud klaasist ekraanikaitse, mis on loodud 5G mobiilseadmete ERA jaoks. See on optimeeritud intensiivseks ja pikaajaliseks ekraanivaatamiseks, kasutades kõigest 0,08 mikromeetrise karedusega ekraani ülisujuvust, et kasutaja saaks optimaalse kiiruse ja täpsusega pühkida ja puudutada, mistõttu on see ideaalne mobiilimängude ja meelelahutuse jaoks. See tagab ka 92,5-protsendilise ekraani läbilaskvuse koos Zero Red Sparkling ja muude silmade kaitsefunktsioonidega, nagu Anti Blue Light ja Anti-Glare, mis tagavad pikaajalise vaatamise mugavuse. Game Shieldi saab teha nii Apple iPhone'i kui ka Androidi telefonidele.

Jooksja Medalid

Riga marathon 2020

Jooksja Medalid Riia rahvusvahelise maratoni raja 30. juubelimedal on kaht silda ühendava sümboolse kujuga. 3D-kõvera pinnaga kujutatav lõpmatult pidev pilt on disainitud viies suuruses vastavalt medali läbisõidule, näiteks täismaraton ja poolmaraton. Viimistlus on matt pronks, medali tagaküljele on graveeritud turniiri nimi ja läbisõit. Lint koosneb Riia linna värvidest, mille gradatsioonid ja traditsioonilised läti mustrid kaasaegsetes mustrites.