Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kombatav Kangas

Textile Braille

Kombatav Kangas Tööstuslik universaalne ĆŸakaarmadratsitekstiil, mida peetakse pimedate tĂ”lkijaks. Seda kangast saavad lugeda hea nĂ€gemisega inimesed ja see on mĂ”eldud neile, kes aitavad nĂ€gemist kaotavaid vĂ”i nĂ€gemisprobleeme omavaid pimedaid inimesi; et Ă”ppida punktkirjasĂŒsteemi sĂ”braliku ja tavalise materjaliga: kangaga. See sisaldab tĂ€hestikku, numbreid ja kirjavahemĂ€rke. VĂ€rve ei lisata. See on halli skaalal toode, mis on valguse tajumise pĂ”himĂ”te. See on sotsiaalse tĂ€hendusega projekt, mis ulatub kaugemale Ă€ritekstiilidest.

Prillid

Mykita Mylon, Basky

Prillid MYKITA MYLON kollektsioon on valmistatud kergest polĂŒamiidmaterjalist, millel on silmapaistev individuaalne reguleeritavus. See spetsiaalne materjal luuakse kihiti kihiks tĂ€nu selektiivse laserpaagutamise (SLS) tehnikale. TĂ”lgendades 1930ndatel moes olnud traditsioonilise ĂŒmara ja ovaalse ĂŒmara panto prillikuju ĂŒmber, lisab BASKY mudel sellele prillikollektsioonile uue nĂ€o, mis oli algselt mĂ”eldud kasutamiseks spordis.

KĂ€ekell

Ring Watch

KĂ€ekell RĂ”ngakell kujutab endast traditsioonilise kĂ€ekella maksimaalset lihtsustumist, kaotades numbrid ja kĂ€ed kahe rĂ”nga kasuks. See minimalistlik disain tagab nii puhta kui ka lihtsa vĂ€ljanĂ€gemise, mis sobib ideaalselt kella pilkupĂŒĂŒdva esteetikaga. Selle allkirjakroon on endiselt tĂ”hus viis tunni muutmiseks, samal ajal kui selle peidetud e-tindi ekraan nĂ€itab erksavĂ€rvilisi erksavĂ€rvilisi ribasid, sĂ€ilitades lĂ”puks analoogvaate, tagades samas pikema aku tööaja.

KÀevÔru

Fred

KĂ€evĂ”ru KĂ€evĂ”rusid ja kĂ€evĂ”rusid on palju erinevaid: disainerid, kuldsed, plastist, odavad ja kallid ... aga ilusad nagu nad ka pole, on nad kĂ”ik alati lihtsad ja ainult kĂ€evĂ”rud. Fred on midagi enamat. Need kĂ€tised taaselustavad oma lihtsuses vanade aegade ĂŒllasuse, kuid on siiski kaasaegsed. Neid saab kanda nii paljaste kĂ€tega kui ka siidist pluusi vĂ”i musta kampsuniga ning need lisavad neid kandvale inimesele alati klassi eripĂ€ra. Need kĂ€evĂ”rud on ainulaadsed, kuna need tulevad paarina. Need on vĂ€ga kerged, mis muudab nende kandmise kahe silmapaistmatuks. Neid kandes mĂ€rgatakse inimest kindlasti!

Kaelakee Ja Pross

I Am Hydrogen

Kaelakee Ja Pross Kujundus on inspireeritud makrokosmi ja mikrokosmi neoplatoonilisest filosoofiast, nĂ€hes samu mustreid, mis on reprodutseeritud kĂ”igil kosmose tasanditel. Viidates kuldsele suhtele ja fibonacci jĂ€rjestusele, on kaelakees matemaatiline kujundus, mis jĂ€ljendab looduses tĂ€heldatud fĂŒllotaksise mustrit, nagu pĂ€evalilledel, karikakardel ja paljudel muudel taimedel. Kuldne toorus tĂ€histab Universumit, ĂŒmbritsetud aegruumi kangaga. "I Am Hydrogen" esindab samaaegselt "universaalse disaini konstandi" ja universumi enda mudelit.

Ümbertöödeldud Ehted

Clairely Upcycled Jewellery

Ümbertöödeldud Ehted Ilusad, selged, ĂŒmbertöödeldud ehted, mis on vĂ€lja töötatud vajadusega kasutada Claire de Lune lĂŒhtri tootmisel tekkivaid jÀÀtmeid. Sellest joonest on kujunenud arvestatav hulk kollektsioone - kĂ”ik jutustavad lood, mis kujutavad vĂ€ga isikupĂ€raseid pilguheiteid disainerite filosoofiasse. LĂ€bipaistvus on disainerite enda filosoofia oluline osa ja seda peegeldab ka kasutatud akrĂŒĂŒli valik. Peale kasutatud peegelakrĂŒĂŒli, mis ise valgust peegeldab, on materjal alati lĂ€bipaistev, vĂ€rviline vĂ”i selge. CD pakend tugevdab ĂŒmberjutustamise kontseptsioone.