Disainiajakiri
Disainiajakiri
Rõngas

Touch

Rõngas Lihtsa žesti abil edastab puudutus rikkalikke emotsioone. Touch rõnga kaudu on disainer eesmärk edastada see soe ja vormitu tunne külma ja tahke metalliga. 2 kõverat ühendatakse rõngaks, mis soovitab 2 inimesel kätt hoida. Rõngas muudab oma külge, kui selle asendit pööratakse sõrmele ja vaadatakse erinevate nurkade alt. Kui ühendatud osad on sõrmede vahel paigutatud, näib rõngas kas kollane või valge. Kui ühendatud osad on sõrmega paigutatud, saate koos nautida nii kollast kui ka valget värvi.

Struktuurne Ring

Spatial

Struktuurne Ring Kujundus hõlmab metallraamistruktuuri, milles druzy hoitakse nii, et rõhk on nii kivil kui ka metallraami struktuuril. Konstruktsioon on üsna avatud ja veendub, et kivi on kujunduse täht. Druzy ebakorrapärane vorm ja konstruktsiooni koos hoidvad metallkuulid annavad kujundusele pisut pehmuse. See on julge, terav ja kantav.

Rõivaste Disain

Sidharth kumar

Rõivaste Disain NS GAIA on kaasaegne New Delhist pärit naisterõivaste etikett, mis on rikas ainulaadsete disaini- ja kangatehnikate poolest. Bränd on mõistliku tootmise ning jalgrattasõidu ja ringlussevõtuga seotud asjade suur pooldaja. Selle teguri olulisust kajastavad NS GAIA looduse ja jätkusuutlikkuse eest tähistavad tugisambad - N ja S -. NS GAIA lähenemisviis on „vähem on rohkem“. Silt mängib aktiivset rolli aeglase moodi liikumises, tagades, et keskkonnamõju oleks minimaalne.

Kõrvarõngad

Van Gogh

Kõrvarõngad Van Goghi maalitud õlgadest mandlipuu inspireeritud kõrvarõngad. Okste delikaatsust reprodutseerivad õrnad Cartier-tüüpi ketid, mis sarnaselt oksadele tuulega õõtsuvad. Erinevate vääriskivide erinevad toonid, alates peaaegu valgest kuni intensiivsema roosani, tähistavad lillede varje. Õitsvate lillede klaster on esindatud erinevate lõikekividega. Valmistatud 18k kulla, roosade teemantide, morganiitide, roosade safiiride ja roosade turmaliinidega. Poleeritud ja tekstuuriga viimistlus. Äärmiselt kerge ja ideaalse sobivusega. See on kevade saabumine ehte kujul.

Käekotid

Qwerty Elemental

Käekotid Nii nagu kirjutusmasinate kujundus näitab üleminekut väga keerulisest visuaalsest vormist puhta voodriga ja lihtsaks geomeetriliseks vormiks, on ka Qwerty-elemental tugevuse, sümmeetria ja lihtsuse kehastus. Erinevate käsitööliste valmistatud konstruktiivsed terasdetailid on toote eristav visuaalne omadus, mis annab kotile arhitektoonilise ilme. Koti oluline eripära on kaks kirjutusmasina võtit, mille on ise valmistanud ja kokku pannud disainer ise.

Naiste Rõivaste Kollektsioon

Macaroni Club

Naiste Rõivaste Kollektsioon Kollektsioon Macaroni Club on inspireeritud 18. sajandi keskpaigast pärit makaronidest, sidudes need tänapäeva logosõltlastega. Makaronid olid termin meeste jaoks, kes ületasid Londoni tavapärase moepiiri. Need olid 18. sajandi logo maania. Selle kollektsiooni eesmärk on näidata logo tugevust minevikust tänapäevani ja see loob Makaroni klubi kui kaubamärgi ise. Kujundusdetailid on inspireeritud 1770. aasta Makaroni kostüümidest ja äärmuslike mahtude ja pikkusega praegusest moetrendist.