Disainiajakiri
Disainiajakiri
SĂŒlearvuti Ümbris

Olga

SĂŒlearvuti Ümbris Spetsiaalse rihmaga sĂŒlearvuti ĂŒmbris ja kinnitage veel ĂŒks ĂŒmbrisesĂŒsteem. Materjali jaoks vĂ”tsin taaskasutatud naha. VĂ€rve on mitu, alates sellest, kui igaĂŒks saab ise oma kĂ€tte saada. Minu eesmĂ€rk oli teha tavaline, huvitav sĂŒlearvutikott, kus on hĂ”lpsasti hooldatav sĂŒsteem ja kus saate kinnitada mĂ”ne muu korpuse, kui peate kaasas olema kaasasolevaid Mac Book Pro ja Ipad vĂ”i mini Ipad. Kohvriga vĂ”ite kaasas kanda vihmavarju vĂ”i ajalehte. Kergesti vahetatav kohver igaks pĂ€evaks.

Vihmamantel

UMBRELLA COAT

Vihmamantel See vihmamantel on kombinatsioon vihmamantlist, vihmavarjest ja veekindlatest pĂŒkstest. SĂ”ltuvalt ilmastikuoludest ja vihma hulgast saab seda kohandada erineva kaitsetasemega. Tema ainulaadne omadus on see, et see ĂŒhendab ĂŒhes esemes vihmamantli ja vihmavarju. Vihmavarjuga vihmavari on teie kĂ€ed vabad. Samuti vĂ”ib see sobida suurepĂ€raselt selliste sporditegevustega nagu jalgrattaga sĂ”itmine. Lisaks ei torma rahvarohkel tĂ€naval teiste vihmavarjude juurde, kuna vihmavarju kapuuts ulatub ĂŒle teie Ă”lgade.

SÔrmus

Doppio

SĂ”rmus See on pĂ”nev mĂŒstilise olemuse ehe. “Doppio” liigub oma spiraalses vormis kahes suunas, sĂŒmboliseerides meeste aega: nende minevikku ja tulevikku. See kannab hĂ”bedat ja kulda, mis esindavad inimvaimu vooruste arengut kogu tema ajaloo jooksul Maal.

Kaelakee

Sakura

Kaelakee Kaelakee on vĂ€ga painduv ja valmistatud erinevatest detailidest, mis on joodetud sujuvalt kokku, et kaunilt kaunistada naiste kaelapiirkonnas. Paremal kĂŒljel olevad keskmised lilled pöörlevad ja seal on lubatud vasakut lĂŒhemat kaelakee tĂŒkki eraldi prossina kasutada. Kaelakee on vĂ€ga kerge, arvestades selle 3D-kuju ja keerukust. Selle brutokaal 362,50 grammi on 18 karaat, kivi ja teemantidega 518,75 karaati

Siidist Foulard

Passion

Siidist Foulard "Passion" on ĂŒks "Regards" objektidest. Pange siidisall kenasti tasku ruudule vĂ”i raamige see kunstiteosena ja laske sellel kogu elu kesta. See on nagu mĂ€ng - igal objektil on rohkem kui ĂŒks funktsioon. "Regards" kehastab Ă”rna korrelatsiooni vanade kĂ€sitöö ja kaasaegsete disainiobjektide vahel. Iga kujundus on ainulaadne kunstiteos ja rÀÀgib erinevat lugu. Kujutage ette kohta, kus iga pisidetail jutustab loo, kus kvaliteet on elu vÀÀrtus ja suurim luksus on iseendaga truuks jÀÀmine. Siin kohtub "Regards" teiega. Las kunst kohtub sinuga ja vanane koos sinuga!