Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mõistehoiatussüsteem

Saving Millions of Lives on the road!

Mõistehoiatussüsteem Miks on fooridel oranž, aga pidurituledel mitte? Täna tulevad autod ainult tagumiste punaste pidurituledega. Sellel "vananenud" hoiatussüsteemil on suuri puudusi, eriti suurematel kiirustel. Punast hoiatustuld kuvatakse ainult siis, kui juht lööb piduritele. PACA (prognoositavad kokkupõrke vältimise hoiatused) kuvab eelhoiatuse oranži tule enne, kui juhtivsõidukis juht rakendab pidureid. See laseb teise sõiduki juhil õigel ajal peatuda ja hoiab ära kokkupõrke. See paradigmamuutus parandab eluohtliku vea olemasolevas disainis.

Projekti nimi : Saving Millions of Lives on the road! , Disainerite nimi : Anjan Cariappa M M, Kliendi nimi : Muckati Sentient Design and Devices.

Saving Millions of Lives on the road!  Mõistehoiatussüsteem

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.