Disainiajakiri
Disainiajakiri
Külglaud

Chandelier table

Külglaud Dekoratiivne külglaud. See õrn laud on ideaalne kaaslane ja täiendav partner Claire de Lune lühtrile. Seega on selle nimi "lühtritabel". Selle "peaaegu-seal" kvaliteeti rõhutab delikaatne graveering, mis meenutab pitsi. Nagu enamikku ACCENTi konstrueeritud toodetest, tarnitakse seda tasapinnalisena, nii et lõpptarbija nõuab teatavat kokkupanekut - meeldetuletust süsinikdioksiidi vähendamisest kui disainilahenduse olulist aspekti. Ilus ja kasulik lisa mis tahes magamistoas või elutoas.

Projekti nimi : Chandelier table, Disainerite nimi : Claire Requa, Kliendi nimi : Accent Aps.

Chandelier table Külglaud

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.