Disainiajakiri
Disainiajakiri
Müügisalong, Jaemüük

Networking

Müügisalong, Jaemüük Spordimaterjale, mida me igapäevaselt kasutame, toodetakse erinevates maailma paikades. Neid pakutakse spordipoodide riiulitel tarbijatele väga keeruka turundus- ja logistikavõrgu kaudu. Hüppa ühe parima võrguga kaubamärke. Kollektsiooni valmistamine disainerite poolt Euroopa erinevates riikides, mille tootjad on Hiina tootjad, kes tegelevad kõrgeima kvaliteediga tootmisega. Türgis asutatud turundusettevõtte kaudu jõuavad kogu maailma ja tarbijateni. Sellele keerukale võrguteemale on üles ehitatud ka hüppesalongi kompleksi teine näitusesaal.

Projekti nimi : Networking, Disainerite nimi : Ayhan Güneri, Kliendi nimi : JUMP/GENMAR.

Networking Müügisalong, Jaemüük

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.