Disainiajakiri
Disainiajakiri
Uisutamine Pehme Ja Kõva Lume Korral

Snowskate

Uisutamine Pehme Ja Kõva Lume Korral Esialgne Snow Skate on siin esitatud üsna uue ja funktsionaalse kujundusega - kõvast puust mahagonist ja roostevabast terasest jooksikutega. Üks eelis on see, et saab kasutada traditsioonilisi kontsaga nahast saapaid ja sellisena pole spetsiaalsete saapade järele nõudlust. Uisupraktika võtmeks on lihtne lipsutehnika, kuna konstruktsioon ja konstruktsioon on optimeeritud hea uisu laiuse ja kõrguse kombinatsiooniga. Veel üks otsustav tegur on jooksjate laius, mis optimeerib juhtimise uisutamiseks tahkel või kõval lumel. Raamid on valmistatud roostevabast terasest ja varustatud süvistatavate kruvidega.

Projekti nimi : Snowskate, Disainerite nimi : KT Architects, Kliendi nimi : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Uisutamine Pehme Ja Kõva Lume Korral

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.