Disainiajakiri
Disainiajakiri
Põrandapesa

Fractal

Põrandapesa Origamist inspireerituna vaatab Fractal läbi kortsude ja voldide, et luua paindlik pind, mis kohandub kiirelt ja lihtsalt meie keha ja meie tegevustega. See on ruudukujuline vildist iste, mis ei sisalda tugevdusi ega lisatuge, lihtsalt oma tehnoloogia abil suudab see meie keha puhata toetades. See võimaldab paljusid kasutusvõimalusi: kui kant, iste, pikk kott ja kuna see on moodul, saab selle teistega kokku panna, et luua palju erinevaid ruumikonfiguratsioone.

Projekti nimi : Fractal, Disainerite nimi : Andrea Kac, Kliendi nimi : KAC Taller de Diseño.

Fractal Põrandapesa

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.