Disainiajakiri
Disainiajakiri
Automatiseeritud Sisserändeterminal

CVision MBAS 2

Automatiseeritud Sisserändeterminal MBAS 2 oli loodud turvatoodete olemuse trotsimiseks ning hirmutamise ja hirmu minimeerimiseks nii tehnoloogiliste kui ka psühholoogiliste aspektide ees. Selle disain tõlgendab tuttavaid koduarvuti elemente ümber, et pakkuda Tai piiril asuvatele maakodanikele kasutajasõbralikku välimust. Ekraanil kuvatav hääl ja visuaalsed näpunäited juhendavad esimest korda kasutajaid protsessi kaudu. Kahevärviline toon sõrmeprindipadjal näitab selgelt skannimistsoone. MBAS 2 on ainulaadne toode, mille eesmärk on muuta piiriületamise viisi, võimaldades mitut keelt ja sõbralikku mittediskrimineerivat kasutajakogemust.

Projekti nimi : CVision MBAS 2, Disainerite nimi : Prompong Hakk, Kliendi nimi : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Automatiseeritud Sisserändeterminal

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.