Disainiajakiri
Disainiajakiri
Laud, Trepp, Sokli

Trifold

Laud, Trepp, Sokli Trifoldi kuju annab teada kolmnurksete pindade ja ainulaadse voltimisjärjestuse kombinatsioon. Sellel on minimalistlik, kuid samas keeruline ja skulptuurne kujundus, iga vaatenurga alt ilmutab see ainulaadset kompositsiooni. Kujundust saab erinevatel eesmärkidel kohandada, ilma et see kahjustaks selle konstruktsiooni terviklikkust. Trifold on digitaalsete valmistamismeetodite ja uute tootmistehnoloogiate, näiteks robootika, kasutamise tutvustus. Tootmisprotsess on välja töötatud koostöös robotitootmisettevõttega, mis on spetsialiseerunud metallide kokkupandamisele 6-teljeliste robotitega.

Ehted-Kõrvarõngad

Eclipse Hoop Earrings

Ehted-Kõrvarõngad On üks nähtus, mis peatab meie käitumise pidevalt, peatades meid oma jälgedes surnuna. Päikesevarjutuse astroloogiline nähtus on inimesi intrigeerinud juba inimkonna varasemast ajastust. Alates taeva järsust pimenemisest ja Päikesest tuhmumisest on kujutlusvõimele tekkinud pikk hirmu, kahtluse ja imestuse vari. Päikesevarjutuste uimastav loodus jätab meile kõigile kestva mulje. 18K valgest kullast teemantidega eclipse vöökõrvarõngad olid inspireeritud 2012. aasta päikesevarjutusest. Kujundus püüab jäädvustada päikese ja kuu salapärast loodust ja ilu.

Orgaaniline Mööbel Ja Skulptuur

pattern of tree

Orgaaniline Mööbel Ja Skulptuur Vaheseina pakkumine, mis kasutab okaspuude osi ebaefektiivselt; see tähendab pagasiruumi ülemise poole saledat osa ja juurte ebakorrapärase kujuga osa. Pöörasin tähelepanu orgaanilistele aastarõngastele. Vaheseina kattuvad orgaanilised mustrid lõid anorgaanilises ruumis mugava rütmi. Sellest materjalitsüklist sündinud toodetega muutub orgaaniline ruumisuund tarbija jaoks võimaluseks. Lisaks annab iga toote ainulaadsus neile palju suurema väärtuse.

Mänguasi

Movable wooden animals

Mänguasi Mitmekesisusega loomade mänguasjad liiguvad erineval viisil, lihtsad, kuid lõbusad. Abstraktsed loomakujud imavad lapsi ette kujutama. Rühmas on 5 looma: siga, part, kaelkirjak, tigu ja dinosaurus. Pardiliige liigub paremalt vasakule, kui seda laua tagant üles tõsta, tundub, et see ütleb teile "EI"; Kaelkirjaku pea võib liikuda üles ja alla; Siga nina, tigu ja dinosauruse pead liiguvad saba pööramisel seestpoolt väljapoole. Kõik need liigutused panevad inimesed naeratama ja panevad lapsi mängima erinevatel viisidel, näiteks tõmmates, lükates, keerates jne.

Ăślikooli Kohvik

Ground Cafe

Ülikooli Kohvik Uue kohviku "Ground" eesmärk on mitte ainult luua sotsiaalne ühtekuuluvus insenerikooli õppejõudude ja tudengite vahel, vaid soodustada ka ülikooli teiste osakondade vahelist suhtlust. Oma kujunduse juurde võtsime endise seminariruumi ilustamata valatud betooni mahu, kihistades paali pähkliplaatidest, perforeeritud alumiiniumist ja bluestkivist lõhe üle ruumi seinte, põranda ja lae.

Roly Poly, Teisaldatavad Puidust Mänguasjad

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Teisaldatavad Puidust Mänguasjad Kuidas vikerkaart saada? Kuidas suvist tuult kallistada? Mind puudutavad alati mõned peened asjad ja tunnen end väga rahul ja õnnelikuna. Kuidas säilitada ja kuidas omada? Piisavalt on sama hea kui pidu. Tahaksin erinevaid materjale vormida lihtsal ja naljakal viisil. Laske lastel mängida nendega, et nad tunneksid ära füüsilise maailma, stimuleerivad nende kujutlusvõimet ja aitavad neil ümbritsevat keskkonda mõista.