Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tootmine / JÀreltootmine / RinghÀÀling

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Tootmine / JĂ€reltootmine / RinghÀÀling Ashgabat Tele - raadiokeskus (teletorn) on monumentaalne hoone, kĂ”rgusega 211 m, mis asub TĂŒrkmenistani pealinna Ashgabati lĂ”unapoolses ÀÀres 1024 m kĂ”rgusel merepinnast. Teletorn on raadio- ja telesaadete tootmise, jĂ€relproduktsiooni ja ringhÀÀlingu peamine sĂ”lmpunkt. Ja see on ĂŒks parimatest nĂ€idetest nĂŒĂŒdisaegse digitaaltehnoloogia kohta. Teletorn tegi TĂŒrkmenistanist HD-maapealse ringhÀÀlingu teerajaja Aasias. Teletorn on viimase 20 aasta suurim investeering investeeringuteks ringhÀÀlingusse.

Rataslaadur

Arm Loader

Rataslaadur Laadur, mis töötab enamasti ebatasasel pinnal, vÔib juhil pÔhjustada rasket liikumishaigust ja kiiret vÀsimust. 'ARM-LOADER' vÔimaldab aga Àra tunda koordinaatpunktid maapinnal ning aitab juhiistmel olla stabiilne ja mitte kÔikuda. SeetÔttu aitab see juhil mitte tunda vÀsimust ja vÔimaldab neil oma tööd ohutult teha.

Kalender

Calendar 2014 “Safari”

Kalender Safari on paberist kĂ€sitööloomade kalender. Eemaldage ja koondage 6 lehte, mille kĂŒlgedel on 2 kuu pikkust kalendrit. Pöörake kere ja liigendiosad mööda kortse, vaadake liigeste jĂ€lgi ja asetage need kokku nagu nĂ€idatud. Kvaliteetsed kujundused saavad muuta ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete vĂ€ljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni Elu koos disainiga.

Usb-MĂ€lupulk

Frohne eClip

Usb-MÀlupulk eClip on maailmas esimene meetrilise joonlauaga USB-mÀlupulk. eClipile omistati hÔbedane iDA & Golden A 'disainiauhind. eClip on kerge, sobib teie vÔtmehoidjaks ja toimib nagu paberiklipp paberite, kviitungite ja raha korraldamiseks. eClip kaitseb turvatarkvaraga isikuandmeid, intellektuaalset omandit, tööandja andmeid, meditsiinilisi andmeid ja Àrisaladusi. eClip on loodud Frohne poolt Floridas. Kuldne mÀlupistik on pÔrutus-, kriimustus-, veekindel, alkoholikindel, tolmukindel, rooste- ja elektromagnetiline.

Mootorsaag

Rotation Saw

Mootorsaag Pöörleva kĂ€epidemega kettsaag. Sellel ketil on kĂ€epide, mis pöörleb 360 ° ja peatub etteantud nurkade all. Üldiselt lĂ”ikavad inimesed puid horisontaalselt vĂ”i vertikaalselt, saagi teatud nurga all keerates vĂ”i kehaosi kallutades vĂ”i kallutades. Kahjuks libiseb sae sageli kasutaja kĂ€est kinni vĂ”i peab kasutaja töötama ebamugavas asendis, mis vĂ”ib pĂ”hjustada vigastusi. Selliste puuduste korvamiseks on kavandatud sae varustatud pöörleva kĂ€epidemega, nii et kasutaja saab lĂ”ikenurki reguleerida.

Pudelikaunistused

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Pudelikaunistused Kuldselt sĂ€rav “Leedu viin kuld. Must vĂ€ljaanne ”pĂ€randas oma eksklusiivse ilme Leedu rahvakunstist. Romb ja heeringas on vĂ€ikestest ruutudest kombineeritud leedu rahvakunstis vĂ€ga levinud mustrid. Ehkki nendele rahvuslikele motiividele viitamine sai moodsama kuju, muudeti salapĂ€rased minevikupeegeldused moodsaks kunstiks. Valdav kuldne ja must vĂ€rv rĂ”hutavad erakordset viina filtreerimisprotsessi lĂ€bi söe- ja kuldsete filtrite. See teebki “Leedu viina kullaks. Must vĂ€ljaanne ”nii Ă”rn ja kristallselge.