Disainiajakiri
Disainiajakiri
Segistid

Electra

Segistid Armatuurisektori digitaalse kasutamise esindajaks peetav Electra ühendab tehnoloogia ja disaini, et rõhutada digitaalajastu kujundust. Segistid, millel pole eraldi käepidet, meelitavad kõiki oma elegantsi ja nutika väljanägemise tõttu, mis on niiskes piirkonnas ainulaadne. Electra puutetundlikud ekraaninupud pakuvad kasutajatele ergonoomilisemat lahendust. Segistide „Eco Mind” tagab kasutajale maksimaalse säästmise. See funktsioon lisab väärtust eriti tulevastele põlvedele

BĂĽroopind

C&C Design Creative Headquarters

Büroopind C&C Designi loominguline peakorter asub postindustriaalses töökojas. Selle hoone on ümber ehitatud punastest tellistest tehasest 1960. aastatel. Arvestades hoone praeguse olukorra ja ajaloolise mälu kaitsmist, on projekteerimismeeskond püüdnud anda endast parima, et sisekujunduses ei kahjustataks algset ehitist. Sisekujunduses kasutatakse palju kuuse ja bambust. Ruumide avamine, sulgemine ja vahetamine on nutikalt välja mõeldud. Eri piirkondade valgustuskavandid peegeldavad erinevat visuaalset keskkonda.

Tänava Pink

Ola

Tänava Pink See pink, mis on kujundatud ökodisaini strateegiaid järgides, viib tänavamööbli uuele tasemele. Samavõrd kodus kui linna- või looduskeskkonnas loovad vedelikuvoolikud ühe pingi piires mitmesuguseid istevõimalusi. Kasutatavateks materjalideks on aluse ümbertöödeldud alumiinium ja istme teras, mis valitakse nende taaskasutatavate ja vastupidavate omaduste tõttu; sellel on särav ja vastupidav pulbervärvitud viimistlus, mis sobib ideaalselt välistingimustes kasutamiseks kõigil ilmadel. Kujundanud Mehhikos City: Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman ja Karime Tosca.

Kraan

Amphora

Kraan Amphora seeria on loodud ühendama minevikku ja tulevikku ning annab võimaluse kogeda iidsete aegade põhilisi ja funktsionaalseid vorme. See polnud nii lihtne kui tänapäeval meie elulähedase veega ligipääsetavaks muutmine. Segisti ebaharilik vorm pärineb sajanditest varem, kuid selle veesäästlik kassett toob kohale homme. Iidsete aegade tänavapurskkaevudest kujundatud segisti retro toob teie vannitubadesse esteetilise pildi.

Kraanikauss

Serel Wave

Kraanikauss SEREL Wave kraanikauss saab oma koha nominaalsete joonte, funktsionaalsete lahenduste ja muljetavaldava kvaliteediga moodsates vannitubades. SEREL Wave kraanikauss; kuigi see muudab praeguse kahekordse kraanikausi ettekujutuse oma ainulaadse kausikujuga, hõlmab see ka täiskasvanu ja lapse kasutamist koos selle esteetilise vormiga. Lisaks kasutamiseks lastebasseinina pakub see funktsiooni pesemiseks ja kingade puhastamiseks, mida kasutatakse islami kultuuris. Üldine lähenemine valamute kujundamisel on modernism ja funktsionalism. See lähenemine mõjutab kujundust nii oluliselt.

Vannitoakomplekt

LOTUS

Vannitoakomplekt Peegeldus lootoslillede vannitubadest… Lootosvannituba on ellu viidud, luues inspiratsiooni lootoseõielehtede kujust. Konfutsiuse filosoofiat õpetav Zhou Dunyi ütles: "Mulle meeldib lootoslill, kuna see kasvab mudas ega määrdu kunagi". tema diskursus. Lootose lehed on mustuse tõrjuvad, nagu siin öeldud. Sarja tootmisel on jäljendatud lootoslille lehtede struktuuri