Disainiajakiri
Disainiajakiri
Laboratoorne VeepuhastussĂĽsteem

Purelab Chorus

Laboratoorne Veepuhastussüsteem Purelab Chorus on esimene modulaarne veepuhastussüsteem, mis on loodud vastavalt individuaalsetele laborivajadustele ja -ruumile. See tarnib igat tüüpi puhastatud vett, pakkudes skaleeritavat, paindlikku ja kohandatud lahendust. Moodulielemente saab kogu laboris levitada või üksteisega ainulaadses torni formaadis ühendada, minimeerides süsteemi jalajälge. Haptilised juhtseadised pakuvad väga hästi kontrollitavat väljastusvoolu kiirust, samas kui valgusfoor näitab koori olekut. Uus tehnoloogia teeb Chorust kõige kaasaegsema süsteemi, mis vähendab keskkonnamõju ja jooksvaid kulusid.

LaevajuhtimissĂĽsteem

GE’s New Bridge Suite

Laevajuhtimissüsteem GE modulaarne laevajuhtimissüsteem on konstrueeritud nii suurte kui ka kergete laevade jaoks, pakkudes intuitiivset juhtimist ja selget visuaalset tagasisidet. Uus positsioneerimistehnoloogia, mootori juhtimissüsteemid ja seireseadmed võimaldavad laevadel suletud ruumides täpselt manööverdada, vähendades samal ajal operaatorile tekitatavat stressi, kuna keerukad käsitsijuhtimisfunktsioonid asendatakse uue puutetundliku ekraaniga tehnoloogiaga. Reguleeritav ekraan vähendab peegeldusi ja optimeerib ergonoomikat. Kõigil konsoolidel on integreeritud haarats käepidemed kasutamiseks karedatel meredel.

Veinimaja

Crombe 3.0

Veinimaja Crombé veinimaja poodide kontseptsiooni eesmärk oli saada klientidele täiesti uus ostlemisviis. Põhiidee oli alustada lao ilmetest, millele hiljem lisasime valgust ja peenust. Isegi kui veinid pakutakse originaalpakendis, tagavad metallraamide puhtad jooned ikkagi tuttavuse ja perspektiivi. Iga pudel ripub raami sees samas kaldus, nagu sommeljee neid teeniks. 12-meetrises riiulis on šampanjad ja kapid. Kappi kohta saavad kliendid ohutult hoida kuni 30 pudelit.

Kalender

calendar 2013 “Safari”

Kalender Safari on paberloomade kalender. Vajutage detailid lihtsalt välja, voltige kokku ja kinnitage. Tehke 2011. aasta oma eluslooduse kohtumiste aastaks! Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on võim modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.

Kaubanduskeskus

Fluxion

Kaubanduskeskus Selle programmi inspiratsioon pärineb ainulaadse struktuuriga sipelgamägedest. Kuigi sipelgamägede sisemine struktuur on väga keeruline, võib see ehitada tohutu ja korrastatud kuningriigi. See näitab, et selle arhitektuuriline ülesehitus on äärmiselt ratsionaalne. Samal ajal ehitavad sipelgamägede graatsiliste kaarde sisemus imposantse palee, mis näib olevat eriti oivaline. Seetõttu kasutab disainer sipelga tarkust viidetena nii kunstilise kui ka hästi ehitatud ruumi kui ka sipelgamägede ehitamiseks.