Disainiajakiri
Disainiajakiri
Lemmikloomakandja

Pawspal

Lemmikloomakandja Pawspal Lemmikloomakandja säästab energiat ja aitab lemmiklooma omanikul kiiresti toimetada. Disainikontseptsiooni jaoks on Space Shuttle'ist inspireeritud Pawspal lemmikloomakandja, millega nad saavad oma armsad lemmikloomad viia kuhu iganes soovivad. Ja kui neil on veel üks lemmikloom, saavad nad panna teise ülaossa ja külgnevad rattad all, et vedada kandjaid. Lisaks sellele on Pawspal konstrueeritud sisemise ventilatsiooniventilaatoriga, et see oleks lemmikloomadele mugav ja seda oleks lihtne USB C kaudu laadida.

Kohene Loomulik Huulte Suurendamise Seade

Xtreme Lip-Shaper® System

Kohene Loomulik Huulte Suurendamise Seade Xtreme Lip-Shaper® System on maailmas esimene kliiniliselt tõestatud ohutu kosmeetiline kodus kasutatav huule suurendamise seade. See kasutab huulte kontuurimiseks ja laiendamiseks hetkega 3500-aastast hiina keppimismeetodit - teisisõnu imemist - koos täiustatud huulevormija tehnoloogiaga. Kujundus loob hingematva ühe- ja kaherealise alahuule, nagu Angelina Jolie. Kasutajad saavad üla- või alahuuli eraldi tugevdada. Kujundus on ehitatud ka selleks, et tõsta Amori vibu kaared, täita huulehunnikud vananeva suu nurkade tõstmiseks. Sobib mõlemale soole.

SuhkrutĂĽkid

Two spoons of sugar

Suhkrutükid Tee joomine või kohvi joomine ei tähenda ainult janu kustutamist. See on andumise ja jagamise tseremoonia. Suhkru lisamine kohvile või teele võib olla sama lihtne, kui mäletate Rooma numbreid! Ükskõik, kas vajate ühte lusikatäit suhkrut või kahte või kolme, peate lihtsalt valima ühe kolmest suhkrust valmistatud numbrist ja panema selle kuuma / külma joogi sisse. Üks asi ja teie eesmärk on lahendatud. Ei lusikat ega mõõtmist - see on nii lihtne.

Koerte Tualettruum

PoLoo

Koerte Tualettruum PoLoo on automaatne tualettruum, mis aitab koertel rahus püsida, isegi kui väljas on kole ilm. 2008. aasta suvel, koos kolme perekoeraga purjetamispuhkuse ajal, kavandas kvalifitseeritud meremees Eliana Reggiori PoLoo. Koos oma sõbra Adnan Al Malehiga kavandas see midagi, mis ei parandaks mitte ainult koerte elukvaliteeti, vaid parandaks ka eakaid või puuetega omanikke, kes talvel talvel majast välja ei saa. See on automaatne, väldib lõhna ja on hõlpsasti kasutatav, kaasaskantav, puhastatav ja ideaalne korterites elavatele inimestele, vagunelamute ja paatide omanikele, hotellidele ja puhkekohtadele.

Linnumaja

Domik Ptashki

Linnumaja Monotoonse elustiili ja loodusega jätkusuutliku suhtluse puudumise tõttu elab inimene pideva lagunemise ja sisemise rahulolematuse seisundis, mis ei võimalda tal elu täiel rinnal nautida. Seda saab parandada, laiendades tajumise piire ja omandades uusi kogemusi inimese ja looduse koostoimimisest. Miks linnud? Nende laulmine mõjutab positiivselt inimese vaimset tervist, samuti kaitsevad linnud keskkonda putukakahjurite eest. Projekt Domik Ptashki on võimalus luua abivalmis naabruskond ja proovida ornitoloogi rolli lindude vaatlemisel ja nende eest hoolitsemisel.

Lemmikloomade Hooldamise Robot

Puro

Lemmikloomade Hooldamise Robot Kujundaja eesmärk oli lahendada koerte kasvatamise probleemid ühe inimese leibkondades. Koerte loomade ärevushäired ja füsioloogilised probleemid tulenevad hooldajate pikaajalisest eemalolekust. Väikeste elamispindade tõttu jagasid hooldajad elukeskkonda kaasloomadega, põhjustades sanitaarprobleeme. Valupunktidest inspireerituna jõudis disainer välja hooldusroboti, mis 1. mängib ja suhtleb kaasloomadega, viskamise teel, 2. puhastab pärast siseruumides toimuvat tolmu ja raasukeid ning 3. võtab kaasloomade võtmisel lõhnu ja karvu puhata.