Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hariv ÕppemĂ€nguasi

GrowForest

Hariv ÕppemĂ€nguasi Aitame lastel mĂ”ista maise elu sÀÀstva arengu eesmĂ€rke, metsanduse kaitset, sĂ€ilitamist ja taastamist. Puud on identsed Taiwani kodumaiste puuliikidega - akaatsia, viirukiseder, Tochigi, Taiwani kuusk, kamperpuu ja Aasia kuusk. Soe puudutus puitmaterjalist, iga puuliigi ainulaadne lĂ”hn ja erinevate puuliikide kĂ”rguse maastik. Illustreeritud juturaamat aitab sĂŒgavuti juurida lapsi metsakaitse kontseptsiooni, Ă”ppida Taiwani puuliikide erinevusi, tuua pildiraamatuga kaitsemetsade kontseptsiooni.

JĂ€tkusuutlikkuse Kohver

Rhita

JĂ€tkusuutlikkuse Kohver Kokkupanek ja demonteerimine on loodud sÀÀstlikkuse tagamiseks. Projekteeritud uuendusliku liigendkonstruktsioonisĂŒsteemiga vĂ€hendati 70 protsenti osadest, ei olnud vaja kinnitamiseks vajalikku liimi ega neeti, parandamist hĂ”lbustavat sisevoodrit ei Ă”mmeldud ja 33 protsenti kaubamahust vĂ€hendati ning lĂ”puks laiendati kohvrit eluring. KĂ”iki osi saab osta eraldi, omaenda kohvri kohandamiseks vĂ”i varuosade vĂ€ljavahetamiseks, ilma et kohvrit remondikeskusesse tagastaks, see sÀÀstab aega ja vĂ€hendab saatmise sĂŒsinikujalajĂ€lge.

VĂ€listingimustes Kasutatav Metallist Tool

Tomeo

VĂ€listingimustes Kasutatav Metallist Tool 60-ndatel aastatel töötasid visionaarsed disainerid vĂ€lja esimese plastmööbli. Kujundajate anne koos aine mitmekĂŒlgsusega viis selle asendamatuseni. Nii disainerid kui ka tarbijad said sellest sĂ”ltuvusse. TĂ€na teame selle keskkonnaohtusid. Sellegipoolest jÀÀvad restoranide terrassid endiselt plasttoole tĂ€is. Seda seetĂ”ttu, et turg pakub vĂ€he alternatiivi. Kujundusmaailm on hĂ”redalt asustatud terasmööbli tootjate vahel, avaldades mĂ”nikord isegi 19. sajandi lĂ”pust pĂ€rit disainilahendusi ... Siit saab alguse Tomeo sĂŒnd: moodne, kerge ja virnastatav terasest tool.

Laterna Paigaldamine

Linear Flora

Laterna Paigaldamine Lineaarset taimestikku inspireerib number “kolm”, mis pĂ€rineb Pingtungi maakonna lillest bougainvillea. Lisaks kolmele Bougainvillea kroonlehele, mis on kujutatud kunstiteose altpoolt, vĂ”is variatsioone ja kolmekordsed kolmesed mĂ€rgata erinevates aspektides. Pingtungi maakonna kultuuriosakond kutsus Taiwani laternafestivali 30. aastapĂ€eva tĂ€histamiseks valguskujunduskunstnik Ray Teng Pai ĂŒles looma tavatu laterna, ainulaadse vormi ja tehnoloogia kombinatsiooni, saates sĂ”numi festivali pĂ€randi muutmisest ja ĂŒhendades selle tulevikuga.

Ümbritsev Valgus

25 Nano

Ümbritsev Valgus 25 Nano on kunstiline valgusinstrument, mis tĂ€histab efemeraale ja pĂŒsivust, sĂŒndi ja surma. Koostöös Spring Spring Glass Industrial Co., LTD-ga, kelle visiooniks on jĂ€tkusuutliku tuleviku jaoks sĂŒstemaatilise klaasi taaskasutusahela loomine, valis 25 Nano idee kehastamiseks keskmise habras mulli, erinevalt tahke klaasist. Instrumendis sĂ€rab valgus lĂ€bi mulli elutsĂŒklite, projitseerides keskkonda vikerkaaretaolist vĂ€rvi ja varje, luues kasutaja ĂŒmber unistava atmosfÀÀri.

Töövalgus

Linear

Töövalgus Linear Light torude painutamise tehnikat kasutatakse laialdaselt sĂ”idukite osade tootmiseks. Vedeliku nurkjoone realiseerib Taiwani tootja tĂ€ppiskontroll, seega peab neil olema minimaalselt vajalikku materjali, et Linear Light oleks kerge, tugev ja kaasaskantav; ideaalne valgustama mis tahes kaasaegset interjööri. See rakendab virvendusvaba puutetundliku valgustugevusega LED-kiibid koos mĂ€lufunktsiooniga, mis lĂŒlitatakse sisse eelmisel seadistatud helitugevusel. LineaarĂŒlesanne on mĂ”eldud kasutaja poolt hĂ”lpsaks kokkupanemiseks, see koosneb mittetoksilisest materjalist ja on lamepakendiga; andes endast parima keskkonnamĂ”ju vĂ€hendamiseks.