Disainiajakiri
Disainiajakiri
TulekĂŒpsetuskomplekt

Firo

TulekĂŒpsetuskomplekt FIRO on multifunktsionaalne ja kaasaskantav 5-kilogrammine keedukomplekt iga lahtise tule jaoks. Ahi mahutab 4 potti, mis on kinnitatud eemaldatava sahtlissiini konstruktsiooni kĂŒlge koos pöördetoega toidu taseme hoidmiseks. Nii saab FIRO-d hĂ”lpsalt ja ohutult kasutada nagu sahtlit ilma toitu loksutamata, kui ahi asetub tule poole. Potte kasutatakse toiduvalmistamiseks ja söömiseks ning neid kĂ€sitsetakse söögiriistade abil, mis klammerduvad pottide mĂ”lemale kĂŒljele, et neid kuuma ajal temperatuurisolatsioonitaskutesse kanda. See sisaldab ka tekki, mis on ĂŒhtlasi kott, mis hoiab kogu kasulikku varustust.

Vaip

feltstone rug

Vaip Viltkivist vaip annab tĂ”eliste kivide optilise illusiooni. Erinevat tĂŒĂŒpi villa kasutamine tĂ€iendab vaiba vĂ€limust. Kivid erinevad ĂŒksteisest suuruse, vĂ€rvi ja kĂ”rge poolest - pind nĂ€eb looduses vĂ€lja selline. MĂ”nel neist on samblafekt. Igas veeris on vahtpĂ”hi, mis on ĂŒmbritsetud 100% villaga. Selle pehme sĂŒdamiku pĂ”hjal pigistab iga kivim survet. Vaiba tagakĂŒlg on lĂ€bipaistev matt. Kivid Ă”mmeldakse kokku ja koos matiga.

Mooduldiivan

Laguna

Mooduldiivan Laguna disaineristmed on ulatuslik moodne diivanite ja pinkide kollektsioon. Itaalia arhitekti Elena Trevisani poolt kujundatud, pidades silmas korporatiivseid istumisnurki, on see sobiv lahendus suurtele vĂ”i vĂ€ikestele vastuvĂ”tualadele ja puhkeruumidesse. Kumerad, ĂŒmmargused ja sirged diivanimoodulid koos relvade ja ilma nendeta ĂŒhendavad kĂ”ik sujuvalt sobivate diivanilaudadega, pakkudes paindlikkust mitme sisekujundusskeemi loomiseks.

Kraan

Moon

Kraan Selle kraani orgaaniline ilme ja kĂ”verate pidevus oli inspireeritud kuu poolkuu faasist. Moon Vannisegisti ĂŒhendab ainulaadse kujuga nii kere kui ka kĂ€epideme. Segisti pĂ”hjast tĂ”useb ĂŒmmargune ristlĂ”ige vĂ€ljavoolutoruni, moodustades Kuusegisti profiili. Puhas lĂ”ige eraldab keha kĂ€epidemest, hoides selle mahu kompaktseks.

Lamp

Jal

Lamp Just Another Lamp, Jal, pÔhineb kolmel peamisel pÔhimÔttel: lihtsus, kvaliteet ja puhtus. See hÔlmab disaini lihtsust, materjalide kvaliteeti ja toote otstarbekust. Seda peeti pÔhiliseks, kuid see vÔrdselt tÀhtsustas ka klaasi ja valgust. SeetÔttu saab Jalit kasutada erinevatel viisidel, formaatides ja kontekstides.

Abirobot

Spoutnic

Abirobot Spoutnic on tugirobot, mis on mĂ”eldud kanade koolitamiseks pesakastidesse laskmiseks. Kanad tĂ”usevad tema lĂ€henemisel ĂŒles ja naasevad pesasse. Tavaliselt peab kasvataja munemise tipptundidel kĂ€ima kĂ”igis oma hoonetes iga tunni vĂ”i isegi poole tunni tagant, et kanad ei paneks oma mune maapinnale. VĂ€ike autonoomne Spoutnici robot lĂ€bib hĂ”lpsalt tarneahelate all ja vĂ”ib liikuda kogu hoones. Aku mahutab pĂ€eva ja laadib ĂŒhe ööga. See vabastab tĂ”uaretajad tĂŒĂŒtust ja pikast ĂŒlesandest, vĂ”imaldades paremat saaki ja piirates mahajĂ€etud munade arvu.