Disainiajakiri
Disainiajakiri
Bränding Ja Pakendamine

Leman Jewelry

Bränding Ja Pakendamine Leman Jewelry uue identiteedi visuaalne lahendus oli täiesti uus süsteem, et paljastada luksus, peen ja samas siiski keerukas ning minimaalne tunne. Uus logo, mis on inspireeritud Lemani tööprotsessist, nende haute couture'i disainiteenusest, meisterdades kõik tähe- või sädelussümbolit ümbritsevad rombikujundid, luues keeruka sümboli ja kajastades ka teemandi säravat mõju. Pärast tootmist valmistati kõik tagatismaterjalid koos kvaliteetsete detailidega, et rõhutada ja rikastada kõigi uute brändi visuaalelementide luksust.

Näitus

LuYu

Näitus Kunst mõjutab elu ja elu toob kunsti põhjaliku kajastamise ja tõlgendamise. Kunsti ja elu vaheline kaugus võib olla igapäevane pendelrong. Kui sööte iga sööki hoolikalt, saate oma elu muuta kunstiks. Kujundaja looming on ka kunst, mis on toodetud tema enda mõtetega. Tehnika on tööriist ja väljend on tulemus. Ainult mõtetega tehakse tõesti häid tegusid.

Elamu Fuajee Ja Salong

Light Music

Elamu Fuajee Ja Salong Kerge muusika, elamu fuajee ja salongikujunduse jaoks soovisid Armand Graham ja Aaron Yassin New Yorgis asuvast A + A Stuudiost ühendada ruumi jazzist Adams Morgani dünaamilise naabruskonnaga Washingtonis, kus ööelu ja muusikastseen punk rocki juurde minek ja elektroonika on alati olnud kesksel kohal. See on nende loominguline inspiratsioon; tulemuseks on ainulaadne ruum, milles on ühendatud tipptasemel digitaalsed valmimismeetodid traditsiooniliste käsitöötehnikatega, et luua ümbritsev maailm, millel on oma pulss ja rütm ning mis avaldab austust DC erksal originaalmuusikal.

Laud

Codependent

Laud Kaudselt ühendab psühholoogia ja kujundamine, keskendudes konkreetselt psühholoogilise seisundi füüsilisele ilmingule, kaassõltuvusele. Need kaks omavahel põimunud tabelit peavad funktsioneerimiseks üksteisele tuginema. Need kaks vormi ei suuda iseseisvalt seista, vaid loovad koos ühe funktsionaalse vormi. Finaallaud on võimas näide sellest, et tervik on suurem kui selle osade summa.

Kaubanduslik Sisustus

Nest

Kaubanduslik Sisustus Põrandat jagavad kaks ainulaadset spetsialisti - propageerijat ja arhitekti, kes nõuavad mitmekesiseid hierarhilisi korraldusi. Elementide valimine ja detailsus oli püüd hoida üldine välimus maandatud, maapealne ning taaselustada kohalikku kunstilist ja ehitusmaterjali. Keskkonnasõbralike materjalide segunemine ja kasutamine, avade suurus - kõik on ajendatud meenutama kohalikku kliimat, et luua meeldiv keskkond, mis ärritaks kaotatud tavad koos jätkusuutliku praktika struktureerimisega.

Söögiriistad

Ingrede Set

Söögiriistad Ingrede söögiriistade komplekt on loodud igapäevaelus täiuslikkuse vajaduse väljendamiseks. Kahvli, lusika ja noa komplekt koos magnetitega. Söögiriistad seisavad vertikaalselt ja loovad lauale harmoonia. Matemaatilised kujundid võimaldasid konstrueerida ühe vedelikvormi, mis koosneb kolmest erinevast tükist. See lähenemisviis loob uusi võimalusi, mida saab kasutada paljude erinevate toodete, näiteks lauanõude ja muude riistakujunduste jaoks.