Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elamu Prototüüp

No Footprint House

Elamu Prototüüp NFH on välja töötatud seeriatootmiseks, tuginedes suuremale kokkupandavate elamutüüpide tüpoloogiale. Esimene prototüüp ehitati Hollandi perele Costa Rica edelaosas. Nad valisid terasest konstruktsiooni ja männipuidust viimistlusega kahe magamistoaga konfiguratsiooni, mis toimetati sihtpunkti ühte veoautosse. Hoone on projekteeritud keskse teenindussüdamiku ümber, et optimeerida logistilist tõhusust monteerimisel, hooldamisel ja kasutamisel. Projekti eesmärk on terviklik jätkusuutlikkus nii majandusliku, keskkonnaalase, sotsiaalse kui ka ruumilise toimivuse osas.

Hotell

LiHao

Hotell Naaske loodusesse, linna kultuurijaama. Looge rafineeritud elustiil. Ainult eranditult vaikne ja vaikne olemine. Hotell asub Baodingi kõrgtehnoloogia arendustsooni hoogsas piirkonnas. Disainer määratleb linna kuurorthotelli terviklikult, mõeldes ümbritseva keskkonna, arhitektuuri, maastiku ja interjööri ümber, et luua keerukas, looduslik ja mugav hotelliruum. Las ärireisijad tunnevad end vaikselt varakult, varastades poolepäevast vaba aega.

Müügiesindused

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Müügiesindused Kui veepind on peegel, tasaarvestatakse hoone kõrguspilt; kui skulptuur ja elemendid on istutatud, kujuneb vee huvi kaunistamise kaudu; ujuva istutamise ja purskkaevude vahetamise ning kunstiliste tuledega tekivad huvid ; Veega kui hingega tuletatakse kunsti ja funktsiooni kombinatsioon ruumi pöördepunkti kaudu; lai bassein, päikesepaistes, veepinnad, selged ja läbipaistvad, paistavad läbi ereda vee, näevad selgelt iga plaadi suhtumist, tundub, et see puhastab ka inimese meelt üldiselt.

Mitme Ühikuga Korpus

Best in Black

Mitme Ühikuga Korpus Best in Black on projekt, mille eesmärk on luua uut tüüpi elamu. Korterite sisekujundus kujutab Mehhiko arhitektuurile vastavat tööstusdisainilahendust, valitud materjalid pakuvad avalikes kohtades imetlust ja korterite sooja ilmet, mis on vastupidiselt puhta ja kaine fassaadiga. Neli fassaadi on selgelt inspireeritud Tetrise mängukujude juhuslikust paigutusest, mis moodustavad hoone seinad ja aknad, luues valgustatud atmosfääri, mis loob kasutajale mugavuse.

Luksuslik Hübriidklaver

Exxeo

Luksuslik Hübriidklaver EXXEO on elegantne hübriidklaver kaasaegsetes ruumides. Selle ainulaadne kuju kehastab helilainete kolmemõõtmelist sulandumist. Kliendid saavad oma klaverit täielikult kohandada, et see sobiks selle ümbrusega dekoratiivkunstiteosena. See kõrgtehnoloogiline klaver on valmistatud eksootilistest materjalidest, näiteks süsinikkiust, esmaklassilisest mootorsõidukite nahast ja kosmoses kasutatavast alumiiniumist. Täiendatud heliplaadi kõlarisüsteem; taasloob klaverite laia dünaamilist vahemikku läbi 200-vatise, 9-kõlarilise helisüsteemi. See on spetsiaalselt sisseehitatud aku, mis võimaldab klaveril täita ühe laadimisega kuni 20 tundi.

Müük Maja

Zhonghe Kechuang

Müük Maja See projekt taotleb materjali, tehnoloogia ja ruumi sügavust ja täpsust ning rõhutab funktsiooni, struktuuri ja vormi terviklikkust. Valgustusefekti ja uute materjalide kombinatsiooni kaudu parimateks esteetilisteks elementideks saavutatakse eesrindliku disaini eesmärk, et anda inimestele piiramatu võimalus tehnoloogia unistamiseks.